A Kraven, a vadász hosszú utat járt be, mire megkapta a végső premierdátumát. A Sony képregényadaptációja eredetileg 2023. január 13-án került volna mozikba, aztán elhalasztották ugyanazon év október 6-ai napjára, majd az elhúzódó írósztrájk miatt 2024. augusztus 30-ra módosult a dátum, ami szintén nem volt hosszú életű, mivel a stúdió nem akarta más nagy filmekkel egy ligába küldeni – szóval végül december 13-án (Magyarországon egy nappal korában) debütál a legendás vadász. Az alkotást J.C. Chandor (Krízispont, Minden odavan, Egy durva év, Határok mentén) rendezte, aki állítólag annyira jól végezte a dolgát, hogy miután a Sony Pictures fejesei megnézték a film nyers változatát, egyből szerződést kötöttek vele egy kortárs dráma elkészítésére, amiben ráadásul forgatókönyvíróként is részt vesz.

Ami a Kravent illeti, a Sony és Chandor is kifejezetten optimista a Pókember nélküli Pókember-univerzum következő darabjával kapcsolatban: előbbi a Madame Web katasztrofális leszereplése után egy Venom-filmekhez hasonló sikerben bízik, utóbbi pedig elmondta, hogy a pótforgatások során lehetősége nyílt arra, hogy jobban kidolgozza a karaktereket és feszesebbé tegye a cselekményt.

Rendkívül büszke vagyok arra a munkára, amit együtt végeztünk a Kravenen, és azt hiszem, a film rengeteg embert meg fog lepni, amikor mozikba kerül. Ami a következő projektemet illeti, az, mint mindig, a filmipar istenein múlik” – nyilatkozta a rendező, aki épp a napokban fejezte be az egyelőre még cím nélküli film szkriptjének első vázlatát, aminek középpontjában a források szerint egy vagyonos családban történt gyilkossági ügy felgöngyölítése áll majd.

(Forrás: Deadline)