• A SMITE, a Rogue Company és a Paladins jövőjéről beszélt a Hi-Rez Studios
  • Mindhárom játék komoly újdonságokra számíthat idén

A Hi-Rez Studios tegnap megtartotta a Hi-Rez Showcase digitális rendezvényt, ahol nemcsak a 2020-as eredményekről ejtettek szót, hanem beszéltek arról is, mire számíthat a közösség három aktuálisan futó free-to-play játékuk, a SMITE, a Rogue Company és a Paladins kapcsán.

a-smite-a-rogue-company-es-a-paladins-is-komoly-frissitesekre-szamithat-2021-ben.jpg

A SMITE az eddigi legjobb évét zárta 2020-ban, a MOBA pedig idén tovább bővül, érkezik ugyanis a Season 8, a Dawn of Babylon, méghozzá új istenekkel (pl. Tiamat, Gilgamesh), új battle passokkal, valamint rengeteg e-sporttal természetesen az év folyamán.

Legújabb alkotásuk, a Rogue Company eddig 15 millió játékost tudott megmozgatni, az online shooter pedig idén négy szezonnyi tartalommal várja majd a játékosokat mindegyik platformon, új karakterekkel, új pályákkal, új eseményekkel és egyéb újdonságokkal.

Végül, de nem utolsósorban a több mint 45 millió felhasználóval rendelkező Paladins közösségére is egy csokor újdonság vár 2021-ben, érkezik ugyanis a Season 4, a Calamity, amely új hősöket, gyakoribb frissítéseket és vadonatúj eseményeket hoz majd. Az év első új Championje nem más lesz, mint Yagorath, akire már évek óta várnak a játékosok.