• Kínát szapuló Twitter-bejegyzést tett ki Ari Fleischer
  • Utángyártott PS4-kontrollert vett
  • A bejegyzést azóta már törölte

Kevés viccesebb (vagy szomorúbb?) dolog van annál, mint amikor az elvakultság és a hozzá nem értés találkozik: erre mutatott most kiváló példát a Fehér Ház volt szóvivője, Ari Fleischer, aki a Twitterre tett ki tegnap este egy olyan posztot, ami aztán igen hamar nevetség tárgyává vált - törölte is azóta.

A bejegyzés így szólt:

"Még egy ok, ami miatt nem szabad bízni Kínában: vettünk a gyerekeknek egy PS4-et, majd szereztünk egy második kontrollert is hozzá az Amazonról. Ez Kínában készült persze - és nem működik. Soha nem is működött. Szemét."

ari-fleischer-ps4-fail.jpg

Hogy hol a bökkenő? Leginkább ott, hogy a mellékelt képeken egy nyilvánvalóan utángyártott kontroller szerepel - Fleischer tehát a sok tucat hivatalos Sony-variáns helyett (amik egyébként szintén Kínában készülnek) sikeresen kiválasztott egy jóval olcsóbb third-party-modellt, aminek a termékleírásában ráadásul legalább ötször szerepel, hogy nem hivatalos termék.

A Twitter népe persze hamar rászállt a bejegyzésre, többek között olyan riposztokkal és átköltésekkel, mint az alábbi, amiben valaki egy negyedik kereket vett az autójához, de az nem működik. Fleischer időközben már törölte a bejegyzést, a gyerekei pedig valószínűleg azóta is azon morfondíroznak, hogy édesapjuknak vajon miért nem volt 65 dollárja egy eredeti DualShock 4-re...