A Knights and Bikes a Foam Sword alkotása, egy kézzel rajzolt akció/kalandprogram, aminek két főszereplője két fiatal lány, Nessa és Demelza. A lányoknak egy fikciós, 1980-as évek hangulatát idéző szigetet kell felfedezniük, biciklijükön, miközben rengeteg kalandot is felfedeznek. A helyiektől új képességeket tanulhatnak, így tehetnek meg még több dolgot. Ugyanakkor a leírás szerint nagyon fontos része lesz a játéknak, hogy megmaradjanak gyermeknek azalatt az idő alatt, míg szembenéznek a felnőttek világával.

"Rengeteg támogatást kaptunk a Kickstarteres adományozóinktól, így azon voltunk, hogy egy olyan játékot adjunk át, amit megígértünk, Ketten tandemben dolgoztunk folyamatosan, így nagyon jó dolog, hogy néhány új tag segít pedálozni, elkerülni a lyukakat, hogy ne essünk el, és hogy ne szakadjon ki a kerekünk." -- mondta el Rex Crowle alkotó, akik olyan játékok létrehozásán dolgozott, mint amilyen a Tearaway vagy a LittleBigPlanet volt.

Alább láthatjátok a Knights and Bikes trailerét. A programot elsőként azok tuják kipróbálni, akik részt vesznek a ma megrendezett San Francisco-i Fejlesztői Napokon. Hogy tetszik?