• Jövőre érkezik a Crash Team Rumble
  • Ami egy csapatalapú multiplayer játék
  • Cross-platform támogatást is kap

Ahogyan azt már az influenszereknek kiküldött pizzásdobozok leleplezték, az idei The Game Awards során bemutatásra került egy új Crash Bandicoot-játék, ami elég formabontónak ígérkezik. A jövőre érkező Crash Team Rumble ugyanis egy csapatalapú multiplayer, amelyben két darab négyfős csapat eshet egymásnak, a cél pedig, hogy minél több Wumpa gyümölcs kerüljön a kosárba. Mind a hősök, mind pedig a gonoszok oldalán ikonikus szereplők foglalnak helyet, ráadásul egyedi képességekkel rendelkező karaktereket kapunk, tehát a gyorsaság és az ügyesség mellett nagy szerep jut a taktikának és a csapatmunkának is.

A gyümölcsre menő küzdelem ráadásul nem is lesz platformhoz kötve, kiderült ugyanis, hogy cross-platform támogatással érkezik a játék, tehát gond nélkül játszhatnak egymással a PlayStation és az Xbox tulajdonosok. Nintendo Switch verzió úgy tűnik, hogy nincs tervben, persze később könnyen lehet, hogy érkezik egy port a hibrid konzolra is.

Mindenki kedvenc rókája, egere vagy micsodája visszatér, méghozzá egy elég ütős formulával! Ha érdekel a Crash Team Rumble, a Konzolvilág kínálatában megtalálod.