Egy hét múlva fut be a mozikba a Venom: Az utolsó menet, ami elvileg pontot tesz a franchise végére, és egyelőre úgy szól a fáma, hogy a címszerepet alakító Tom Hardy is utoljára bújik a szimbióta-fertőzés után halálos védelmezővé vált Eddie Brock bőrébe. Ettől függetlenül adja magát a kérdés, hogy miután a Venom 2: Vérontó, valamint a Pókember: Nincs hazaút stáblistás jelenete is megpedzegetett egy lehetséges találkozást a falmászóval, vajon sor kerülhet-e erre, vagy esetleg már Az utolsó menetben is kaphatunk-e egy Pókember-cameót.

Hogy találkozunk-e valaha Pókemberrel? Nézzétek, mindig vannak lehetőségek. De nem mondhatok semmit, mert ez az utolsó film. Örülnék neki” – válaszolt szűkszavúan Hardy a kérdésre, aki egyébként forgatókönyvíróként is részt vett a harmadik Venom-filmben. A Sony már a 2018-as első rész óta építgeti a Pókember nélküli Pókember-univerzumát, amelyben eddig jó pár gonosztevő és mellékszereplő feltűnt a Marvel-képregényekből és a hálószövő világából, csak pont Pókembert nem láthattuk még benne, szóval akármit tervez is a stúdió, az azért törvényszerű lenne, hogy előbb-utóbb a barátságos és közkedvelt szuperhős is szerepet kapjon a franchise-ban.

A Venom: Az utolsó menet egyébként október 24-én debütál a magyar mozikban, és a képregények egyik nagy gonosztevője, Knull is feltűnik majd benne, akiből a legfrissebb hírek szerint egyfajta Thanos-szerű karaktert akar faragani a Sony.

A borítókép forrása: Sony