Taunál dönthetsz hogy mifelé akarsz "fejlődni" van a Türelmes Vadász meg a Gyilkos Csapás. Azt kell tudni hogy melyik kaszt ellen mi a legjobb, de még így sem biztos hogy győzöl.
A Tau Empire taktikákat és azt hogy hogyan épisd fel a bázisod a legnehezebb kitapasztalni szerintem. A másik ha tapasztalt lennél nem kérdeznél ennyit és ismernéd a fajokat.
Annak a Dawn of War, Winter Assault, Dark Crusade, Soulstorm, Dawn of War 2. Az hogy az egyik a jövőben játszódik ezért 40.000, a másik pedig régebben.
Kieg: Winter Assault
Dark Crusade
Soulstorme
Különbség meg az, hogy abba nincsenek robotok, lézerfegyver az inkább a középkorra hajaz csak egy fantazi világba.
Sziasztok. Kellene egy kis felvilágosítás a Warhammerrel kapcs. Ugyanis láttam vagy 4 féle WM-et az egyikben ork volt a másikban ilyen halálrobot a harmadikban patkányember meg mittudomén. Nem értem ezt a nagy kavarást. Valaki leírná mik az alapjátékok és a kiegjeik?
Nekem a Space Marinok tetszettek a legjobban. Igazából nincs olyan hogy melyikkel könnyű nyerni mert mindegyiknek megvan a maga ellenfele, sokat kell játszani ahhoz, hogy tapasztalt legyél a játékba. De a Tau-k a legerősebbnek mondhatók, de védekezni nem igazán tudnak. Ám mindegyik faj erős ha megépíti vagy előhívja a legerősebb egységét. A Taukat viszont nem könnyű kitapasztalni. Ám szólok a Tauk és Orcoknál az Orcoknak van esélyük, de nem lövöm le miért tessék kitapasztalni. Ha nem tudod akkor te lehetsz az Orkokkal a Tauk ellen nem sok esélyed van. Ám egy tipp:
A Space Marine és a Tau Empire jó páros ha te vagy az egyikkel a haverod a másikkal és egymással vagytok. Akkor elég nehéz titeket leverni. De mindennek megvan az ellenszere.
Egyszóval ha a Taukkal akkarsz nyomulni sokat kell tanulni, én nem velük kezdeném. Főleg ha nem vagy tapasztalt Dawn of War játékos.
Pathfinder, mint a neve is mondja útkereső, felderítésre jó, és javítja a lőtávolságot.
A legjobban a Chaos.
Mindegyikkel könnyü ha tudod használni őket, de a Necron és az Imperial Guard a legkönnyebb.
Semilyen Elda kampány nincs benne. 2 új faj Dark Eldar és Sistters of Battle(nagyon is a Space Marinokra hasonlítanak). Meg repülő egységet amik nem nagy újítás mivel nem valami jók. A kampány meg egy világhódító térkép. Ja és persze új pályák.
Én csak egyvalamit tudok mint újdonság és az a Imperial Guard(humanoid faj emberek). Persze mindegyik kiegészítés plusz pályákat add. Más újdonságról nem tudok, persze egy kampány is van benne. Nem tudom miről szól a kampány, mert a haveromnak van meg ő nagy Warhammer 40k Dawn of War rajongó. De tippem szerint az Imperial Guardot dolgozza fel a kampány. Nekem csak a Soultstorm és az első rész van meg.
Necron egy új faj ami a Dark Crusade óta van benne. Gépek akik a föld alatt élnek. Nem a legnehezebb legyőzni őket, ha már tapasztalt játékos vagy, de a taukat akkor is nehéz.
Igen a van benne világhódítos térkép, az a kampány végülis hogy válasz ki egy népet és hódítsd meg a térkép területeit vele. Amugy nem két új kampányt hanem fajt Tau Empire és Necron. A Tauk nagyon erős faj tán a legerősebb a játékba.
Most akartam feltenni a Dawn of War 1 Winter Assault kiegészítőjét, erre azt írja ki hogy pathceljen fel egészen 1.40-ig. Nem is lenne ez baj, de ilyeneket ír ki hogy "file corrupt" meg minden hülyeséget. Egy patch sem passzol egyikhez sem. 1.01 megvan és többet nem enged feltenni. Ötlet?
Azt hittem ebbe is lehet építkezni, úgy mint az elődeinél, de aztán kiderült hogy ez inkább a taktikázásra épül, ezzel nincs is nagy gond de azzal már igen hogy 1 hadjárat van benne. Nem hiszem el hogy képesek voltak 1 hadjáratot beletenni...Hol a többi??? Tyranid, Ork, Eldar? Ja hogy ez majd kiegészítő lesz amit megint meg kell venni...Rohadjanak meg...
Valaki tudja hogy hol lehet a DoW első részének a kiegészítőit kapni?
qpac írta:
Valaki tudja hogy hol lehet a DoW első részének a kiegészítőit kapni?
Asszem Cdgalaxisban lehet kapni a Soulstormot, de sztem a Dark Crusadet meg a Winter Assault-ot már nem árulják. Javítsatok ki ha tévedek.
ELECTROLUX írta:
Valaki meg tudná mondani nekem, hogy a teljes játkban a multiban lehet-e tankotkat csinálni? MErt a demóban a kampányban feltünt egy-két tank.
Naná hogy lehet. A demót nem próbáltam, mert mire láttam hogy van addig már kivittem a teljeset
Asszem Whirlwindet/Predatort és még valamit, aminek most nem jut eszembe a neve. Szóval lehet, és megéri
Szerintem az első rész sokkal jobb volt, azt az irányvonalat kellett volna inkább követniük. Nem rossz ez a taktikázgatós dolog, de szerintem ennél jobban is megcsinálhatták volna. Engem nagyon zavar, hogy majdnem minden küldetés ugyanazt a sablont követi: 1. Verekedd végig magad egy kis csapattal sokszoros túlerőn. 2. A pálya végén győzz le valami főmuftit és kapsz egy erősebb felszerelési tárgyat valamelyik csapatodnak. Nem hangzik rosszul, de elég hamar meguntam. Népírtás -> főmufti -> jutalom, Népírtás -> főmufti -> jutalom, Népírtás -> főmufti -> jutalom! Néha közbejön egy-két változatosabb küldetés, aztán folytatódik. Nem rossz játék, de az első rész színvonalát nem éri el. Sajnos.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.