Nem sok bűnözö élte túl az eseményt. ............ezek rendesen leakartak lőni ....még meg is sebesültem Persze a rutint megszereztem az oktatás alatt és a kicsi lámpaláz inkább adrenalin túltengésbe csapott át.
Jó hangulata van egyébbként ennek a játéknak........nem kizárt hogy akár még rendőrnek is beállnék ......................miért ..van rá hajlamom
Kap az ember itt bonuszokat , vagy prémiumot ha nagyon jól teljesit?? ...vagy nincs semmilyen ösztönzés az ember őre számára?
Belenézztem a következő pályára is. Az eligazitás után még átlapoztam a fényképes anyagot is. Ez is nagyon jó
Értettem
Amugy tényleg jól tettem hogy nem ugrottam bele egyből egy küldetésbe...........mert itt annyi gombot kell kezelni hogy lehetetlen lenne ezt küldetés közben elsajátitani.
Egyébbként az oktatás eléggé élvezetes volt.
Kiváncsiságból a paraván tetején levő munkatársamat kicsit leszedtem ....egyből kezdhettem újra.
Megnéztem ezt a pályaszerkesztőt is. ....és ennél végeredményben az van hogy az adott pályákat variálhatjuk át tetszés szerint.
Belerakva célszemélyeket , túszokat, meg amit akarunk.
Sajna ehez ha jól láttam a pályákat előbb fel kell oldani. ( nem biztos)...de majd később még kisérletezem rajta.
Az első küldetést egyébbként már kipróbáltam...........de csak lődőzgettem ..............
Amugy rendesen tetszik ahogy az infókat a küldetésről elérheti az ember őre. Részletes, egyszerű, áttekinthető.
Egyenlőre ennyi.
Üdv
czibiklaszlo írta:
Kiváncsiságból a paraván tetején levő munkatársamat kicsit leszedtem ....egyből kezdhettem újra.
Néha én is csinálok ilyet, bár főleg akkor, ha felidegesítenek vagy túl lassúak és mennék már a következő részre.
Amugy tényleg jól tettem hogy nem ugrottam bele egyből egy küldetésbe...........mert itt annyi gombot kell kezelni hogy lehetetlen lenne ezt küldetés közben elsajátitani.
Megnéztem ezt a pályaszerkesztőt is. ....és ennél végeredményben az van hogy az adott pályákat variálhatjuk át tetszés szerint.
Belerakva célszemélyeket , túszokat, meg amit akarunk.
Sajna ehez ha jól láttam a pályákat előbb fel kell oldani. ( nem biztos)...de majd később még kisérletezem rajta.
Az első küldetést egyébbként már kipróbáltam...........de csak lődőzgettem ..............
Amugy rendesen tetszik ahogy az infókat a küldetésről elérheti az ember őre. Részletes, egyszerű, áttekinthető.
Felraktam kiegestől cakkli-pakkli .....és van ebben a lődőzésben valami ....mert ahogy a kieget leellenőriztem a telepités után olyan ajtóberúgásos ember szétlővés volt a videó anyagban .....hogy kár itt nekem parázgatni ...ez biztos hogy fog menni.
Nagyon erőlteti egyébbként ezeket a kiképzéseket, mielőtt egy éles bevetésre mennék a fiaimmal : így nem fogom kihagyni
Üdv
Ebben a játékban ajánlott rendesen végigcsinálni minden kiképzést, hogy ne éles helyzetben kelljen gondolkodni, mit is kell tenni. Jobb ha már rutinból megy a rendőrmunka, elég a rosszfiúkra figyelni.
Felraktam kiegestől cakkli-pakkli .....és van ebben a lődőzésben valami ....mert ahogy a kieget leellenőriztem a telepités után olyan ajtóberúgásos ember szétlővés volt a videó anyagban .....hogy kár itt nekem parázgatni ...ez biztos hogy fog menni.
Nagyon erőlteti egyébbként ezeket a kiképzéseket, mielőtt egy éles bevetésre mennék a fiaimmal : így nem fogom kihagyni
Jó, hát igazad van : egy kieg nem olyan hosszú ,mint egy igazi folytatás....szóval akkor várhatjuk ezt is
Bár én egyenlőre el leszek ezzel is............................főleg hogy eddig inkább az érem másik oldalán tevékenykedtem és ez a túszmentés, meg vigyázzni az életekre :kicsit szokatlan lesz nekem
Kicsit azért tartok ettől a játéktól ............azért ez nem egy lővőlde
A Thief sem volt az, még is tetszett, nem? Lehet ebben is lövöldözni, csak megfontoltan.
De ha több lövöldözés kell majd ezután, akkor a már előbb említett Brothers in Arms sorozatot vagy a Rainbow Six: Vegas 1-2-t ajánlom a figyelmedbe.
Jó, hát igazad van : egy kieg nem olyan hosszú ,mint egy igazi folytatás....szóval akkor várhatjuk ezt is
Bár én egyenlőre el leszek ezzel is............................főleg hogy eddig inkább az érem másik oldalán tevékenykedtem és ez a túszmentés, meg vigyázzni az életekre :kicsit szokatlan lesz nekem
Kicsit azért tartok ettől a játéktól ............azért ez nem egy lővőlde
Igaz, úgy emlékszek, hogy egész jókat írtak anno a kiegészítőről, de inkább egy új részt látnék már szívesebben, modern grafikával (bár, ma sem csúnya a SWAT 4) és új játékelemekkel, jobb fizikával.
A pályatervezéshez sok idő kellene, legalábbis nekem, hogy valami épkézláb dolgot összehozzak, annyit meg nem áldozok rá.
Akkor neked egyenlőre elég lenne ez is folytatásként.
A pályaszerkesztőhőz meg az van írva hogy egyszerű, de én azért kérdeztem, mert írni sokmindent lehet........a gyakorlatban meg kitudja
Amugy én nem vagyok egy zseni, de például a Neverwinter pályaszerkesztőjével még rendesen én is tudtam használható cuccokat összehozni. ( szöveg nélkül) ...zúzásra viszont jó volt.
Köszönöm szépen
Egyébbként a Rebpublic Commandó végigjátszása utántól: folyamatos hiányérzetem van.............ezért gondoltam hogy belevágok.
Volt, van ennek demoja is és már azt régebben probáltam. Tetszett az is.
Majd óvatos leszek és vigyázok mindenkire.
Üdv
Nem is árt, itt keményebben büntetik a hibákat vagy az olyan kis poénokat, amiket a Thief játszása közben csináltál. Jöhetne ebből egy is egy új rész...
Én most akarom megvenni.
Mennyire nehéz a játék?
A Rebuplic Commandoban most végeztem és az annyira tetszett hogy kedvet kaptam egy kis csapat irányitásához.
Van ez gold verzió , abban pályaszerkesztő is........................olvasgattam a lentebbi hozzászólásokat............tényleg könnyen lehet pályákat késziteni?
Egyenlőre ennyi.
Üdv
Nagyon jól döntöttél, kiváló játék. A többjátékos módot én nem néztem, mert általában nem is érdekel ez a játékokban, de az egyjátékos részével sokat játszottam és arról biztosan tudom, hogy nagyon élvezetes. Jók a küldetések, a pályatervezés is és soha nem lesz unalmas, mert mindig máshová teszi be a játék az ellenfeleket, a túszokat és a sérülteket. Így volt nem egy kellemetlen meglepetésben részem. Ha szereted a taktikus játékmenetet, a SWAT 4 kötelező.
Egyébként ajánlom a Brothers in Arms játékokat is, szintén a taktikára építenek és nagyszerű a történetük is.
Én most akarom megvenni.
Mennyire nehéz a játék?
A Rebuplic Commandoban most végeztem és az annyira tetszett hogy kedvet kaptam egy kis csapat irányitásához.
Van ez gold verzió , abban pályaszerkesztő is........................olvasgattam a lentebbi hozzászólásokat............tényleg könnyen lehet pályákat késziteni?
Egyenlőre ennyi.
Üdv
Ha pályát akarsz csinálni, akkor tanuld ki a SwatEd csínját-bínját (ugyanaz, mint az UnrealEd 3.0, ahhoz meg találsz tutorialokat). Küldetés készítéséhez elég, ha megnyomod a főmenüben a quick mission maker (vagy valami ilyesmi) gombot, és beállítod a pályát, az ellenségeket, a feladatokat, stb.
Ha pályát akarsz csinálni, akkor tanuld ki a SwatEd csínját-bínját (ugyanaz, mint az UnrealEd 3.0, ahhoz meg találsz tutorialokat). Küldetés készítéséhez elég, ha megnyomod a főmenüben a quick mission maker (vagy valami ilyesmi) gombot, és beállítod a pályát, az ellenségeket, a feladatokat, stb.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.