Persze csináltam úgy, nekem a végére kék lett mert azért nem akartam annyira elvadulni a dolgokat.
Apáim ez a Revanos cucc nagyon állat, meg sem tudnak benne sebezni. Olyan szinten párbajozok hogy karddal lehetetlen megsebezni, minden csapás elől kitérek. Minden tulajdonságom kézségem és képességem maximumon van ráadásul egyfajta csoda jedi is vagyok mert tudom csinálni az erő ugrást, van szélhámos szerencséje, mesteri erőfokusz, teát mindenből kapok. Ilyen felszerelés mellett komolyan mondom Calo Nord nem sokban különbözik egy krumpliszsáktól. Ráadásul 32 es szinten van a meggyőzésem... hahhaha áttérítem malakot a világos oldalra. Felvilágosítom hogy is mennek itt a dolgok...
Mondjuk azért az Durva lenne... Egy ilyen rejtett opció
1(Erő / meggyőzés) - Malak térj vissza a világos oldalra! A sötét oldalon nincs jövőd
- Igazad van Revan... bocsáss meg nekem... én, ... én nem akartam... brühühühü
- Megbocsátok. Menjünk haza barátom...
Á megoldottam. Van a spéci cuccok között egy inplant ami engedélyezi a jedi cuccok használatát, igaz nincsennek force powerek de mégicsak jedi vagyok, azaz Sith. Már csak a Revan ruhát kék valahogy idecsempészni de ahho meg gyanítom cheat kell de nincs kedvem átírogatni mindenféle marhulást csakhogy egyátalán a konzolt előhozzam.
Na mindegy jó ez így.
Jah azt a screenshotot énis láttam... Amúgy játszottad már végig a KOTOR-t úgy, hogy minden mellékküldetést megcsináltál? (Jó vagy rossz módon az most mind1).
Á megoldottam. Van a spéci cuccok között egy inplant ami engedélyezi a jedi cuccok használatát, igaz nincsennek force powerek de mégicsak jedi vagyok, azaz Sith. Már csak a Revan ruhát kék valahogy idecsempészni de ahho meg gyanítom cheat kell de nincs kedvem átírogatni mindenféle marhulást csakhogy egyátalán a konzolt előhozzam.
Most kedvem támadt egy kis bohóckodáshoz a KOTOR-ral. Délután össze is harácsoltam néhány patchet a netről, azt felnyomattam vale a játékot.
Az egyik patch hivatott egy teljes Bastila Revan készletet tartalmaz. Hogy úgy jáchassunk mintha csak a videók lennének.
Van egy frankón kinéző Darth Revanom, full revan páncélban, malak vörös fénykardjával a kezében (kicsit hosszabb mint ami egészséges lenne, mert malakhoz lett méretezve de nem hibázik, pl hogy a földet éri vagy valami. Nem egész jó. Van minden vicik vacakom amik 10 15 tel dobják meg az egyes képzetségeket, + jóadag regenerációt is kapok.
Két dolog van benne ami nem teccik csupán az hogy Revan köpenye mintha keményre fagyott volna. Az nem mozog, csak rajta van a másik meg hogy valamelyik Patch miatt elkezdte pödörni a dialogokat és nem tudom elolvasni őket.
Most még csak kapkodva haladtam benne Taris összvissz 20 perc alatt le volt tudva, de sajnos azt még mindig nem sikerült elérnem hogy már Tarison is mint Jedi azaz Darth Revan ként legyek jelen. Pedig van egy olyan creenshoot és én megakarom úgy csinálni hogy teljesen az elejétől Jedi vagyok.
Most öltem meg Calo-t, ráadásul Koribanon mondhatom úgy vágtam fel a marha jó fénykardommal mintha csak krupliszsák lenne.
Cade Skywalker az utolsó
Olvasd el! Az ő történetébe még nem másztam bele annyira hogy tulságosan megfogjon.
Kicsit vadul néz ki
Na de ez már nem KOTOR hanem KOTNR ugyhogy majd a Star Wars könyv témában kerül sorra.
Úristen! Szóval ez lett a Skywalker családfából...pfff.
Tudod az Erő és Internet lenyűgöző dolgokra képes :
Az aképregény sorozat már igencsak benne jár a közepében:
Asszem Chocho mondta ezt nem is olyan rég valahol
" Google a barátod, Wiki a barátnőd"
Ez aranyszabály érdemes megfogadni :
Ellenben nem sokan tudják (legalábbis ezek szerint) hogy Wikinek van egy Wookie nevű fia külön Star Wars fanok részére, tudás szomjuk kielégítésére, és mint olyan meglehetősen sokat konzultálok vele.
Szóval ha meglátogatnád Wookiet. Linkelj ide Wiki fia Wookie
Huh!Witch te ezt honnan a francból szedted össze?
Darth Arrubarrena meg az ilyesmikről nem is tudtam
De legalább megint tanultam valamit Witchking tanárúrtól
Witchking! Nem gondolod, hogy ez már túlzás?!
Egyébként honnan szdted ezt sok infót össze?
Most készül egy újabb SW-s képregénysorozat ami jóval a klasszikus trilógia után játszódik. Nem lehet róla sokat tudni csak azt, hogy ismét a Sithek állnak mindennek a hátterében és, hogy ismét az utolsó Skywalker a főszereplő.
Ifjak! Gyertek hamar és gyűljetek körém, mert az öreg Witchking mester az igaz Sithekről fog esti mesét mondani.
Történetünk egy bizonyos Darth Bane (az Átok Lord) - nel veszi kezdetét. Ugyanis hosszú évekig úgy volt az, aki létrehozta az új Sith rendet, kimondta a kettő törvényét, és rejtőzködő tanítványokra a Darth nevet ruházta.
Ez mindeddig szép és jó, csakhogy egy nap berondított a képbe bizonyos Dart Revan egy bizonyos Darth Malakkal az oldalán. Akik mintegy 2900 évvel megelőzve Bane-t éltek.
És ennyi idő alatt igencsak sok Sith létezhetett. Itt ez a hatalmas majd háromezer éves időrés ragadta magával a KOTOR megálmodóit. Hiszen Exar Kun bukása és Ulic Quel-Dorma megváltásától Darth Bane reformjaiig nem igen volt ismert a Sithek sorsa.
Nagy valószínűség szerint Revan és Malak megálmodói megfeledkeztek hogy mindaddig nem voltak Darth-ok. Ennek a hibának az orvoslására, hozták létre azt a bizonyos The True Sith Ordert amiről Kreiától nem is egyszer hallhatunk.
Egy elképzelés szerint amikor a Jedik leverték a Sithet a száműzöttek két csoportra oszlottak (ennek inditékai körülményei ismeretlenek). És amíg Ajunta Pall Tulak Hord Marka Ragnos Naga Sadow és Ludo Kresh meg a többiek a Sith fajjal keveredve alkották a Zioston és Koribbanon székelő közösségeket. Addig ezek a bizonyos igaz Sithek a Malachor rendszerben megépítették a Trayus akadémiát. Ők voltak azok akik előszőr illeték magukat a Darth névvel. Erre példa Darth Andeddu, Desolous, Karnage, Khrul és Tenebrous, akik még Revanéknál is korábban éltek.
Ám ezek az igaz Sithek idővel eltüntek, lehet hogy Malachor sötétsége emésztette fel őket de még valószínűbb hogy újabb a Galaxis mindeddig ismeretlen részeire távoztak.
Revan volt az aki újra felfedezte az igaz Sithek planétáját és valószínű innen kölcsönözte a Darth nevet is. Amit aztán Malak is felvett, sőt Nihlius Sion Traya is akik szintén megfordultak ott.
Mivel Exar Kun bukása óta a Sith mint rend és faj immár negyven éve nem létezett, Darth Revan jogosan kiálthatta ki magát a Dark Lord of the Sithnek.
Malak legyőzését követően Revan az ismeretlen felé vette az irányt. Ha jó akkor azért hogy megmenthesse a legyengült köztársaságot ennek az "új" és még veszélyesebb Sith rend haragjától. Ha gonosz akkor hogy azok is őt ismerjék el uralkodójukként.
Revan eltűnt de feltűnt az exile. Aki leszámolt mind a Jedikkel mind a Sithekkel, és vagy Malachoron vár Revan visszatértére, hogy ott hívja ki a sötét nagyurat/jedi bajnokot (és a sorsot maga ellen, csak ne csodálkozzon ha a sors elfogadja a kihívást) vagy Revan után megy hogy messze a távolban segítse illetve állítsa meg őt.
Nos mindketten kiballagtak a történetből és a galaxisból is. Róluk több hír mindezidáig nem érkezett.
Csakhogy a Sithek örökké élnek, ahogy mondani szokás és amíg vannak olyan Jedik vagy fanatikusak mint pl a Naddisták, akik nem tudnak ellenálni mondjuk Koriban Hívásának, a Sötét oldalnak addig vannak Sithek is.
És a rend felélesztéséhez nem is kell más csak egy holtából feltámadó Marka Ragnos vagy Naga Sadow esetleg Exar Kun. Néhány régi Sith írás holocron fénykard vagy miegymás.
Nyilvánvaló hogy Exile után mindkét rend feltámadt hamvaiból és a Yavini csatát megelőző 1000 dik évre már megint annyi volt a Sith hogy bőven futotta nekik polgárháborúra. Ekkor lépett fel Bane. Aki Revanhoz hasonlóan nyilvánvalóan felfedezte az igaz Sithek hagyományait, és végleg szakított a Sithtel mint fajjal.
elkezdődött az új Sith rend kora. Darth bane majd Darth Zannah aztán Cognus Millenial Vectivus Plaeguis és Sidious.
Ám Sidious halála után 130 évvel a Sith még mindig él most mikor a Skywalker név egy csempészt és ádáz kalózt jelent a rendet egy bizonyos Darth Krayt irányítja. Aki megidézve Darth Andeddu Darth Nihlius és Darh Bane holocron szellemeit tovább kutatja a Sithek halhatatlanságába vezető utat.
Itt a vége fuss el véle, aki nem hiszi járjon utána.
nekem is csak 3 napba tellt, mire így összeraktam mindent
Én a Kotor 1 végére mindig összegyűjtöttem 100 valahány darab gyógycsomagot. De volt egy kék színű amit nem tudtam kitalálni, hogy mire való. Ha jól emlékszem a csapatra hatott volna de én nem vettem semmit sem észre.
Most hirtelen én sem emlékszem, hogy kék mire volt jó. Az volt a neve, hogy csapat visszaállító. Vagy gyógyított, vagy pedig a sokkolt (földön fekvő) társainkat tudtuk vele "összefoltozni".
Én a Kotor 1 végére mindig összegyűjtöttem 100 valahány darab gyógycsomagot. De volt egy kék színű amit nem tudtam kitalálni, hogy mire való. Ha jól emlékszem a csapatra hatott volna de én nem vettem semmit sem észre.
Sion a Star Wars világában számít nehéz ellenfélnek, engem sem Malak sem Nihlius sem Sion de még Traya sem tud megizzasztani. Pedig amikor fénykardal nyomulok soha nem használok sem stimulátort sem sisakot (mást igen, de amíóta láttam pár olyan Kotor 1 malak legyőzése videót amiben Revan sisakban mond ítéletet hát ebből teljesen kiábrándultam), ha jóval harcolok akkor ugye ott van az a csudaklasz felfokozó védő képesség ha gonossza akkor meg az erő zúzás, ami ellen még Traya sem tud védekezni. Egyébként Malaknál sem szoktam csalni, mindig megvárom hogy leszívja mind a nyolc Jedit.
"Nagyobb a büszkeség nagyobb a bukás"-márpedig malak büszke kegyetlen büszke de én azaz Revan is csakhogy neki van addigra kb 150 életmentő gyógycsomagja : úgyhogy igazán nem jelent gondot.
Olvastam olyan végigjátszásokat amiben gránátokkal és aknákkal ölik le a főbb Sitheket.
No de kérem Jedik/Sithek lennénk vagy mi. Markoljuk meg azt a nyavalyás fénykardot oszt abáljunk.
Az még durvább ha csajjal vagyunk Sion szerelmet vall
Exile nagyon erős kötéseket hoz létre az emberek között, képes úgy hatni rájuk mint Revan.
elvégre született vezér. Azt pontosan nem értem én sem hogy az erőkötéseket miként csinálja... talán a mosolya teszi???
Egyébként nem olyan könnyű megölni Nihliust mert ő mindenkiből Sithből jediből egyáltalán Erőhasználóból táplálkozik. Nihlius rabszolgái is mind olyan korhadt lelküek, akár Tobin Ezredes pedig csak néhány órát esetleg egy két napot volt a Ravageren. Egyszerűen Nihlius éhsége felemészti. Visasra talán azért nem gyakorol hatást mert valahogy túléli, vagy immunis rá hiszen Katar letarlását is túlélte. Exile meg igaz hogy addigra tudja használni az erőt, de még mindig nem gyakorol hatást rá, ezért van az is hogy Nihliusra visszacsap a varázslata, és térdre ereszkedik előttünk.
Sion meg igenis nehéz ellenfél, mi is csak azé tudjuk legyőzni, mert meggyőzzük róla hogy ez nem élet amiben ő él. Hogy szabaduljon meg tőle. És amint elkezd ezek valóság alapján filózni nem tud teljes figyelmével a testét összetartó erő láncra figyelni. Végül belátja hogy jobb így neki és meghal.
Az még durvább ha csajjal vagyunk Sion szerelmet vall
Exile nagyon erős kötéseket hoz létre az emberek között, képes úgy hatni rájuk mint Revan.
elvégre született vezér. Azt pontosan nem értem én sem hogy az erőkötéseket miként csinálja... talán a mosolya teszi???
Egyébként nem olyan könnyű megölni Nihliust mert ő mindenkiből Sithből jediből egyáltalán Erőhasználóból táplálkozik. Nihlius rabszolgái is mind olyan korhadt lelküek, akár Tobin Ezredes pedig csak néhány órát esetleg egy két napot volt a Ravageren. Egyszerűen Nihlius éhsége felemészti. Visasra talán azért nem gyakorol hatást mert valahogy túléli, vagy immunis rá hiszen Katar letarlását is túlélte. Exile meg igaz hogy addigra tudja használni az erőt, de még mindig nem gyakorol hatást rá, ezért van az is hogy Nihliusra visszacsap a varázslata, és térdre ereszkedik előttünk.
Sion meg igenis nehéz ellenfél, mi is csak azé tudjuk legyőzni, mert meggyőzzük róla hogy ez nem élet amiben ő él. Hogy szabaduljon meg tőle. És amint elkezd ezek valóság alapján filózni nem tud teljes figyelmével a testét összetartó erő láncra figyelni. Végül belátja hogy jobb így neki és meghal.
Na megjöttem.
Igen Kreia utálta az Erőt, mert ő nem volt olyan Erős mint annak idején Revan hogy legyőzze a Malachor V által fókuszált sötétséget. Részben ez is hozzájárult az őrültségéhez hogy elpusztítsa az Erőt, részben pedig az hogy Nihlius és Sion az Erővel győzték le őt, és neki menekülnie kellett. Gyűlölte és természetesen használta az Erőt. Használta hogy megértse, megismerhesse. Megismerte és elmélyedt benne hogy elpusztíthassa. Minket pedig azért tanított ki, mert amikor minket nézett egy személyt egy élőlényt látott akit nem jár át az Erő, és aki nem gyakorol hatást az Erőre. Mi voltunk a kivétel, gyakorlatilag egy új életforma és neki ez tetszett az Erő halálával akarta elérni hogy mindenki ilyen legyen.
Ezzel pedig bosszút álhatott volna legyőzőin hiszen Nihlius és Sion is az Erőt használva tud csak életben maradni.
Egyébként aki kíváncsi rá mi történt volna, ha az exile elbukik valahol félúton. Az megnézheti itt.
(Ez természetesen csak rajongó társaink szüleménye)
Darth vs. Darth
Marka Ragnos írta:
Minket pedig azért tanított ki, mert amikor minket nézett egy személyt egy élõlényt látott akit nem jár át az Erõ, és aki nem gyakorol hatást az Erõre. Mi voltunk a kivétel, gyakorlatilag egy új életforma és neki ez tetszett az Erõ halálával akarta elérni hogy mindenki ilyen legyen.
Nem azt beszélik, hogy az exzájl egy olyan Jedi aki elszívja az Erőt? Valami hasonlót beszéltek a Dantoonie-on. Bár nem biztos hisz régen játszottam vele.
Nihlus-t nem értem, miért csak mi voltunk képesek legyőzni? Tök gyenge.
Na megjöttem.
Igen Kreia utálta az Erőt, mert ő nem volt olyan Erős mint annak idején Revan hogy legyőzze a Malachor V által fókuszált sötétséget. Részben ez is hozzájárult az őrültségéhez hogy elpusztítsa az Erőt, részben pedig az hogy Nihlius és Sion az Erővel győzték le őt, és neki menekülnie kellett. Gyűlölte és természetesen használta az Erőt. Használta hogy megértse, megismerhesse. Megismerte és elmélyedt benne hogy elpusztíthassa. Minket pedig azért tanított ki, mert amikor minket nézett egy személyt egy élőlényt látott akit nem jár át az Erő, és aki nem gyakorol hatást az Erőre. Mi voltunk a kivétel, gyakorlatilag egy új életforma és neki ez tetszett az Erő halálával akarta elérni hogy mindenki ilyen legyen.
Ezzel pedig bosszút álhatott volna legyőzőin hiszen Nihlius és Sion is az Erőt használva tud csak életben maradni.
Egyébként aki kíváncsi rá mi történt volna, ha az exile elbukik valahol félúton. Az megnézheti itt.
(Ez természetesen csak rajongó társaink szüleménye)
Darth vs. Darth
(Ez természetesen csak rajongó társaink szüleménye) Darth vs. Darth
Azért ha belegondolunk Kreia karaktere a legfurcsább mind a KOTOR szereplői mind a Sithek jellemei között. Pontosan nem emlékszem már, de ha jól tudom ő gyűlölte az Erőt mégis használta. Arra pont nem emlékszem (majd jön nagy tudós Witchking... ) miért utálta meg de mégis használta sőt még az Ekzájlt is kitanította... Azért ez kicsit elgondolkodtató.
Nem olyan érthetetlen, ha túl gyorsan elmondja a szöveget akkor nyisd meg a naplódat és ott megtalálod a párbeszédet. Persze folyamatosan törlödik az eleje ahogy újabb párbeszédeket követsz el. De pl én mikor nem bírtam megérteni a Dantooineon mért öli meg Kreia a jediket akkor így olvastam el a teljes párbeszédet.
Már majdnem végigvittem a KOTOR 2-őt de meguntam mert jo lenne 1 magyarositás és eddig nekem csak 50-60 %-os van sajnos!!!
Ha valakinek kéne ez a magyarositás akkor menjen a www.gamehun.hu-ra én ott találtam ezt!!De ez is csak 2006.aug.24.-i magyarositás!
Háát igen. Nos lassanmár mindenki a magyarosítást várja...Ahogy mondtam én addig el sem kezdem (monnyuk eccer már nem bírtam megállni csak hát... Windows-gondok akattak ) amíg el nem kézül a 100%-os. Addigis elszenvedem a KOTOR I-nek a full kijáccásával, meg a Battlefront II gyakorlással...
De ha karányonyra nem készülnek el be kéne vetni egy jóóó kis "Persuade" skillt a magyarosítókon nemde?!
Na jah... Ahogy már múltkor is mondtam már ígérték egyszer 2006 augusztusára... Nos azóta már október van....
"2005.09.12. 15:40
átnéztem az újabb verziót, és mint látjátok, csak 39.59% (alig 4% javulás)
ebben a tempóban 2006 közepére várható a teljes verzió. de reméljük hamarabb is kész leszünk "
A fordítócsapat oldalán ez a második és egyben utolsó bejegyzés.... Nos....
Sebaj eccer majd csak kész lesz... A jó munkhoz idő kell, és az első rész fordítása igencsak jó Munka volt....
Jah és így utólag
59637 bejegyzés kész (43.74%),
73897 fordítás alatt (54.20%),
-86596 db (-63.52%) van hátra
Ezt találtam még... Nos nem tudom mikori a bejegyzés tehát mindenki vonja le optimista vagy pesszimista következtetését
Már majdnem végigvittem a KOTOR 2-őt de meguntam mert jo lenne 1 magyarositás és eddig nekem csak 50-60 %-os van sajnos!!!
Ha valakinek kéne ez a magyarositás akkor menjen a www.gamehun.hu-ra én ott találtam ezt!!De ez is csak 2006.aug.24.-i magyarositás!
Már megvan a gamma, kétszer kipörgettem, de még mindig akadnak homályos részek, sajnos magyarítás még mindig nincs!
Na jah... Ahogy már múltkor is mondtam már ígérték egyszer 2006 augusztusára... Nos azóta már október van....
"2005.09.12. 15:40
átnéztem az újabb verziót, és mint látjátok, csak 39.59% (alig 4% javulás)
ebben a tempóban 2006 közepére várható a teljes verzió. de reméljük hamarabb is kész leszünk "
A fordítócsapat oldalán ez a második és egyben utolsó bejegyzés.... Nos....
Sebaj eccer majd csak kész lesz... A jó munkhoz idő kell, és az első rész fordítása igencsak jó Munka volt....
Jah és így utólag
59637 bejegyzés kész (43.74%),
73897 fordítás alatt (54.20%),
-86596 db (-63.52%) van hátra
Ezt találtam még... Nos nem tudom mikori a bejegyzés tehát mindenki vonja le optimista vagy pesszimista következtetését
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.