Szeretted a Halálos iramban filmeket? Megfogott az underground stílus? Olyat driftelnél, mint a Halálos iramban: Tokyo driftben láttál? Akkor egy próbát megér...
én majd holnap leszedem!^^
az 1-ben lévő zenék címét nemtudja valaki véletlenül??aki tudná oszza már meg velem!!(írja ide a számok előadóját,címét)
THX ELŐRE!!!
A sound track list pedig:
01. Beans - Down By Law
02. Bug Kann & The Plastic Jam - Made In Two Minutes
03. Dub Pistols - Architect
04. Every Move A Picture - Signs Of Life
05. Gat Decor - Passion
06. Guru - Cave In
07. Hybrid - Finished Symphony
08. ILS - 6 Space (Next Level)
09. Jonny L - Hurt You So
10. Kasabian - Club Foot
11. Koreans - How Does It Feel (Ken Kei Whitewind Mix)
12. Lee Coombs - Alright All Night
13. Lee Coombs - Dubhead
14. Lemon Jelly - Come Down On Me
15. Moving Units - Between Us & Them
16. Paul Oakenfold - Ready Steady Go
17. Roni Size - The Streets
18. Shapeshifters - Back To Basics
19. Stereo 8 - Flip Mode
20. Talib Kweli - We Got The Beat
21. The Exies - What You Deserve
22. TV On The Radio - New Health Rock
23. Way Out West - Killa
24. Wordsworth - Right Now
25. Xzibit - Klack
Igen, konzolra megjelent. Arra minden megjelenik "évekkel" a PC előtt
Akkor tényleg nem fog játszani vele még a kutya se. Az NFS bedarálja még akkor is, ha nem jön majd be az embereknek az újjítás. Kár érte, pedig most kaszálhattak volna vele, de már a H.I.N se menti meg.
Pár könnycseppet megérdemel
A THQ oldalán a buy now részlegnél belinkelt áruházak oldala szerint nov 23.án jön ki
Mi van? Nem kéne ilyeneket csinálni. Pedig felkészültem egy jó kis driftre. Nem értem a kiadót. Itt volt a lehetőség, hogy az NFS előtt jöjjenek ki és pár embert átcsábítsanak. Megint rossz időzítés.
Láttam ebben is lesznek izomautók! Ez tök jó a kedvenc kategóriám. VAn benne gyorsulás vagy nincs????
Drag nem lesz, ami picit rossz. Ezen én is siránkoztam, de ha a drift megfelelően muzsikál, akkor talán feledtetni tudja a Drag hiányát. A tuningolás miatt már megéri, elég részletes és köszönhetően a H.I.N.-nek tényleg kellő underground hangulata lesz.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.