100%-osan hozta a Half-Life feeling-et. Igaz volt benne pár új kitalált dolog, de ettől eltekintve nem volt vele semmi baj. Csak egy baj van... még mindig nem jelent meg az Episode Three!!!!!!!
A Lost Coast CSAK egy ingyenes 1db pályás tech demonstráció, a Source motor 2005-ös változatának az erejét mutatja meg.
Nem hibáztál , sajnos ilyen rövid ez a tech demonstráció. A HL2 : DM viszont egy teljes értékű ingyenes multis móka, jobbnál jobb pályákkal !!
hello
leszedtem (steammel) a hl2 lost coast-ot a deathmatch-el együtt. (a deathmatch-et még nem próbáltam)
azt szeretném kérdezni hogy ez valami demó? mert az első chapter után mikor leszakadok azzal a "lift-el" és elkezd beszélni a bácsi elsötétedik a képernyő és a menüben találom magam nem tudok második chapter-re menni load game-ben meg csak az a 2 automentés van amit a játék csinált
Dante203 írta:
hello
leszedtem (steammel) a hl2 lost coast-ot a deathmatch-el együtt. (a deathmatch-et még nem próbáltam)
azt szeretném kérdezni hogy ez valami demó? mert az első chapter után mikor leszakadok azzal a "lift-el" és elkezd beszélni a bácsi elsötétedik a képernyő és a menüben találom magam nem tudok második chapter-re menni load game-ben meg csak az a 2 automentés van amit a játék csinált
Nem demo... szerintem csak bugba ütköztél, ez minden.
hello
Még az ősszel, vagy nem tom mikor, de azt mondta Gabe, hogy még tavaly lesz 3 a világot megrázó bejelentésük. Ezt elfelejtették, vagy mi?
Alig várom már, hogy megismerjem Freeman kalandjainak a kezdetét. Sok dolog még nem teljesen világos.
Meg az EP3 mat is bejelenthetnék végre, jopár éve még épp azért dicsöitették az epizodos dolgot mert igy hamarabb követhetik egymást a részek.... hát nagyon.
Szerencsés emberek már tegnap nekiállhattak végigjátszásának, de még mindig nem a végleges változattal. Most rajtuk a sor, hogy a temérdek bugot felleljék és azokat jelentség a Black Mesa-t fejlesztő csapatnak. Szerintem most már tényleg nincs messze a BlackMesa megjelenése !!!
FORRÁS! : blackmesa fórumBlack Mesa DVD Cover 1 , Black Mesa DVD Cover 2
Jó kis borítók, simán el tudnám képzelni őket egy dobozon...
Szerencsés emberek már tegnap nekiállhattak végigjátszásának, de még mindig nem a végleges változattal. Most rajtuk a sor, hogy a temérdek bugot felleljék és azokat jelentség a Black Mesa-t fejlesztő csapatnak. Szerintem most már tényleg nincs messze a BlackMesa megjelenése !!!
Hmmm... Egy film a Half-Life világban, de egy különálló történettel. Ez akár még be is jöhet. A minőség is eléggé Hollywood-os (vagy legalább is eléggé hiteles), szóval várni fogom.
Képi világában amatőr kezdeményezésként kifejezetten jó (sőt, remek), de azért a fásult hangú narrátort és a Neoba hajló Shephardöt nem kéne erőltetniük.
Hmmm... Egy film a Half-Life világban, de egy különálló történettel. Ez akár még be is jöhet. A minőség is eléggé Hollywood-os (vagy legalább is eléggé hiteles), szóval várni fogom.
Ez a szám nagyon hasonlít Kelly Bailey eddigi HL-os munkáihoz és ez mindenképp az eredetisége mellett szól.
Másrészt a videó feltöltője nem akarja elárulni, hogy honnét szerezte be a cuccot.
Na ez vagy azért van mert ő maga Kelly Bailey (és DNF-címhez hasonlóan) így próbálja az Ep3 iránti éhséget mélyíteni a rajongókban vagy pedig egy lelkes Valve fan (ami az álltala feltöltött videók alapján inkább valószínűbb), aki mélyen alázatos munkával létrehozta ezt a "Stuck in a Snow Storm" című számot, ami valljuk be nagyon megtévesztőre sikerült.
Nem tudom...... DE egyenlőre itt van nekünk a "Black Mesa Mod" és a "Portal 2" is, szóval lesz mivel átvészelni ezt az időszakot az Episode3 megjelenéséig.
Mukridzsin írta:
DE egyenlőre itt van nekünk a "Black Mesa Mod" és a "Portal 2" is, szóval lesz mivel átvészelni ezt az időszakot az Episode3 megjelenéséig.
Úgy érted LESZ. Az is sajnos odébb vannak még ugyanis. Tartok tőle idén már nem látjuk őket készen, már ami a reális esélyeket veti latba erre nem túl sok kínálkozik...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.