A Call of Duty: Black Ops 6 zombimódjának első kedvcsinálója ugyan mindent tartalmazott, csak épp zombit nem, ám a második előzetesben már szerencsére beköszöntek a világító szemű élőhalottak – méghozzá nem is akárhogy, a Treyarch ugyanis jól láthatóan igyekszik visszatérni a World at Warban bemutatkozott recepthez. Ebből adódóan az október 25-én érkező lövöldében is az egyre nehezedő körök adják majd a Zombies sava-borsát, amiben nem csupán az ismerőseink oldalán, de akár egyedül is megmártózhatunk – a magányos farkasok végre elmenthetik az aktuális állásukat, amennyiben teljes életerővel rendelkeznek, nem halottak és nem vesznek részt Exfilben. A közkedvelt móka kezdő pályáját, a Terminust már az imént említett trailerben is megcsodálhattuk, a Treyarch azonban egy újabb videóval is kedveskedett nekünk, amelyben részletekbe menően mesélnek arról, mit kell tudni erről a terepről. 

A fejlesztők rögtön a videó elején kihangsúlyozzák, hogy az új Zombies a '90-es évek elején, öt esztendővel a Cold War zombimódja után veszi fel a fonalat, a Terminus pedig egyrészt börtön (itt tartják ugyebár fogva a Requiem csapat egykori tagjait), másrészt viszont egy "furcsa tudományokra" szakosodott kutatóintézet – értelemszerűen ez utóbbi okozza majd a galibát. A Treyarch aláhúzta, hogy ez lesz az egyik legnagyobb (körökön alapuló) pálya, amit valaha készítettek, éppen ezért jó alaposan meg is szórták érdekességekkel és felfedeznivalóval. Nem mellesleg immerzió terén is igyekezett szintet lépni a csapat (például a tartályokban mozgolódó szörnyszülöttekkel), hogy úgy érezzük, nélkülünk is történnek az események.

A méretek miatt még egy vezethető járművet is kapunk a Tactical Raft nevű csónak formájában, így könnyebb lesz lerövidíteni a távolságokat – persze csak óvatosan a száguldozással, hiszen a nyílt vízen sem vagyunk biztonságban. Végezetül az egyik új csapda, a Tentacle Trap is terítékre került, méghozzá nem véletlenül, hiszen az ajtók fölé helyezhető "szerkentyű" nem csupán groteszk, de meglehetősen hatékony is, mivel pillanatok alatt magába szippantja azokat, akik (pontosabban amik) elhaladnak alatta. Egyelőre több mint meggyőzőnek tűnnek a látottak, bízzunk benne, hogy kampány és hagyományos multiplayer terén sem okoznak csalódást a készítők.