Május hava a Sonyt ért támadástól volt hangos, amely után nagy nehezen, de talpra álltak, csak azért, hogy aztán újabb támadás érje őket, ezúttal a jelszómódosító honlap egy kiskapuját kihasználva. Szerencsére a katasztrófát ezúttal sikerült elhárítani, ezzel azonban még nincs vége a cég malőrsorozatának: a legfrissebb, 3.61-es operációs rendszer túlmelegíti a régi típusú, vagyis a kövér PlayStation 3 konzolokat.

A cég a Rockstart és az L.A. Noire-t hibáztatja a játékosokat ért újabb kellemetlenségekért, sőt azt is mondták, hogy a rivális gépén is tapasztalható ez a jelenség, szóval ők mossák kezeiket, ám később kiderült, hogy habár a játék tényleg hajlamos befűteni a két gépen, a Sony konzolján több játék esetében is előfordult a hiba, vagyis a japánok operációs rendszerénél van a nagyobb bökkenő.

Eközben a Rockstar is reagált a problémára, s közölték, hogy vizsgálják az esetet, ám ameddig nem találnak megoldást, azt javasolják, hogy töröljük a játék által tárolt adatokat (NEM a mentésfájlokat) és reménykedjünk, hogy elmarad a túlmelegedés.