Átléptünk novemberbe, ami elsősorban a PS5 premierjéről fog szólni a PlayStation-rajongók számára. Emellett azonban PS4-re is tovább záporoznak az újdonságok, méghozzá egyre komolyabb tempóban – itt az ideje, hogy mi is felgyorsítsunk, avagy íme a heti PS Store premierek.

Dirt 5

Ha már gyorsítás, akkor rögtön itt egy nagy múltú versenyjáték-széria következő felvonása, a Dirt 5, mely a Dirt Rally élethűségre törekvő megközelítése után az árkád autóversenyek szerelmeseit szólítja meg. A rengeteg különböző versenytípust izgalmas futamok és extrém időjárási körülményeket tartogató dinamikus környezet dobják fel – mindezt fantasztikus látvány mellett.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

Nemrég volt tíz éve, hogy megjelent a Need for Speed-széria és egyben a Criterion életművének egyik legkiemelkedőbb darabja, a Hot Pursuit, az EA pedig elérkezettnek látta az időt arra, hogy újrahangszerelt formában hozza vissza nekünk ezt a játékot. Seacrest County izgalmas nyitott világa drifteléssel teli versenyek egész sorát tartogatja – csak aztán óvatosan, mert a rend éber őrei sem lustálkodnak!

Chicken Police

Konzolon viszonylag ritka esemény, hogy egy magyar fejlesztésű játékot köszönthetünk, ez a mostani azonban kivételes alkalom, megjelent ugyanis a The Wild Gentlemen alkotása, a Chicken Police. Egy nyomozós kalandjátékról van szó, amely leginkább a stílusával és a körítésével hívja fel magára a figyelmet, hiszen a noir hangulatot antropomorf állati karakterekkel dobták fel a készítők. Tesztünket itt olvashatjátok.

Faeria

A Faeria nem mai darab, ám a remek értékeléseket begyűjtő digitális kártyajáték ezidáig nem volt elérhető PS4-re. Most azonban végre a Sony konzolján is elmerülhetünk a megkapó fantasy univerzumba helyezett stratégiai játékban.