A Wednesday első évada őrületesen nagyot ment 2022-ben, és a mémeknek, valamint Jenna Ortegának köszönhetően olyan hatalmas popkultúrális magasságokba emelkedett, ami még manapság is szinte egyedülálló. Persze dicséret illeti a legendás rendezőt, Tim Burtont is, aki ötletgazdaként, producerként, illetve rendezőként vette ki a részét a sorozat munkálataiból, és szerencsére ez a folytatás esetében is így lesz: Burton ugyanis nem engedi el „gyermeke” kezét, a második szezonnál visszatér a direktori székbe, és most az is kiderült, hogy pontosan hány epizódot fog levezényelni.

wednesday-season-2-1.jpg

Négyet vesz kezelésbe. Az évad első felét rendezi, akár az első szezon esetében” – nyilatkozta Al Gough showrunner a Collidernek. Továbbá hozzátette, hogy Burtont természetesen nem a pénz motiválja, csupán imádja Wednesdayt, így szívesen áll újra a kamerák mögé.

A forgatás egyébként idén májusban indult, és még mindig tart, Gough elmondása alapján nagyjából félúton járnak. Ha minden a terv szerint alakul, a Wednesday folytatása valamikor 2025-ben kerülhet fel a Netflix platformjára.

A borítókép forrása: Collider