Ha még te is keresed a tökéletes esküvői helyszínt, akkor tarts velünk, mutatjuk a számodra is tökéletes teret!

Tarts mini esküvőt a belváros szívében!

Nem szeretnél nagy felhajtást, de ugyanakkor egy igazán intim és exkluzív környezetben szeretnéd kimondani a boldogító igent? Most teljesülhet ez a vágyad is, hiszen Budapest szívében, mindössze pár lépésre a Parlamenttől ez megvalósítható.

Ne bajlódj a szervezéssel, az esküvői szakemberek és szolgáltatók mindenben a segítségedre lesznek. Így egy kis létszámú, mini esküvő megszervezése semmi fejfájással nem jár, hiszen teljes körű szolgáltatást kapsz, egy fantasztikus helyszínen.

Az Esküvőpalota helyszíne és szolgáltatása akkor is jó megoldás lehet, hogyha az utolsó pillanatban kezdted el a szervezést. Akár egy last minute esküvő lebonyolítására is van lehetőség.

Mit jelent a mini esküvő?

Ha te is úgy tervezed, hogy vendégeid létszáma 30 fő alatt lesz, akkor belefértek ebbe a kategóriába. A szervezéssel szinte alig kell foglalkozni, hiszen a hivatalos szertartást is megtarthatjátok a helyszínen és akár igényelhetsz különleges szertartásvezetést is.

eskuvopalota-budapesthu-2022-december-linkmarketing-2.jpg

Mivel ez a szolgáltatás hétvégén vehető igénybe – szombaton késő délután vagy este, illetve vasárnapi időpontokban – így biztos lehetsz abban is, hogy a vendégsereg rá fog érni. Ráadásul ez a helyszín ajándékkal is kedveskedik neked, hiszen a mini esküvő csomaghoz jár egy “Készülődj Nálunk a Nagy Napon” csomagajánlat is.

Éld át a családias jellegű meghitt esküvő élményét!

Budapest egyik legfrekventáltabb részén, egy valóban gyönyörű környezetben élheted át a nagy nap különlegességét. Ennek a csodás helynek megvan a maga varázsa, hiszen a belváros rengeteg különleges helyszínt rejt.

Minden szolgáltatás rendelkezésedre áll ahhoz, hogy az esküvő első pillanatától az utolsóig mindent ezen az egy helyszínen bonyolítsatok le. Vendégeiteket állófogadással köszönhetitek, illetve van lehetőség arra is, hogy egy ültetett svédasztalos ebédet vagy vacsorát fogyasszatok el együtt.

Ha te sem vagy a féktelen, hajnalig tartó bulik híve, hanem egy meghitt és családias ünnepre vágysz, akkor ez a számodra megfelelő helyszín. Szokták mondani, hogy a kevesebb néha több, miért ne lehetne igaz ez egy mini esküvőre is? 

Bízd magad a profi esküvőszervezőkre, tedd le a szervezés mázsás terheit még a folyamat elején. Így nincs más dolgod, mint élvezni a boldogságot a nagy napon. Miközben biztos lehetsz abban, hogy ez egy olyan esemény lesz a család életében, amire mindenki szívesen és örömmel emlékszik majd vissza.