...hiszen nem megy minden egyszerre. Természetesen ilyenkor maximálisan igaz a mondás: nem kell sietni, megvár az. Részemről beruházok egy-egy nagyon várt, több hetes szórakozást ígérő klasszikusba, aztán kivárom, amíg eljő az az idő, amikor már nem záporoznak a különböző arany-, illetve demóhírek, és akkor - jelentősen alacsonyabb áron - bevásárolok a nagy kedvencekből. No de őszintén szólva biztos vagyok benne, hogy ez egyikőtöket sem érdekli, szóval ugrom is a témát, csak gondoltam, kesergek egy kicsit, hogy milyen nehéz is az akut gamerek élete...!

Slágerdemók hamarosan A hírről magáról, mert biztos van köztetek olyan - még, ha nem is mindenki -, aki azért idáig is eljut az olvasásban. Két szoftverről derült ki, hogy a közeljövőben egy bemutatót kapnak majd: egy stratégiai játék, illetve egy autós szoftver kerül fel hamarosan a szerverünkre, hogy ki tudjatok kapcsolódni. Az egységterelgetős, nyersanyagkinyerős stílust az Empire Earth harmadik részének bemutatója fogja majd képviselni: a szoftverből még az üzletek polcaira kerülés előtt - amely egy-két hét kérdése csupán - debütál majd egy mindent elsöprő játszható demó, amelyben többek között a globális uralom módot is letesztelhetjük majd.

A másik, bizonyára sokkal populárisabb információt azt hiszem, talán kitaláltátok már: pénteken az EA lebbenti fel a PC-s fátylat a Need for Speed széria legújabb darabjáról, a Pro Streetről. Szerkesztőségünk több tagja ízlelgette már a bemutatót a Microsoft konzoljára, és az biztos, hogy ha másban nem is, ezúttal grafikában messzire sikerült lealázni az összes platform összes konkurenciáját: lenyűgöző autók, gyönyörű pályák, meseszép - végre nem csillogó! - aszfalt, és okosan használt effektek kényeztetik a szemeinket, miközben egy-egy bambulás után egy totálkáros autóból nyomhatjuk meg az "újrakezdés" opciót. Hogy maga a játék milyen? Hát, azt majd döntse el mindenki maga, ismétlem: pénteken, e héten.