• Az AI ismét alkotott
  • Valaki egy jópofa videót csinált
  • Csupa-csupa hírességgel
  • Ed Boon is megosztotta

A Mortal Kombat 1 az idei év egyik legjobban várt (verekedős) játéka. A pletykák az újraindított idővonalról bejöttek, ugyanis a Mortal Kombat 1 valóban elkészül, a megjelenés pedig már egyáltalán nincs messze. Folytatja a Mortal Kombat 11 történetet egy teljesen rebootolt univerzummal, amelynek élén Liu Kang, a tűzisten áll. A Warner Bros. Games és a sorozatot régóta fejlesztő NetherRealm Studios májusban egy leleplező előzetessel jelentette be a következő Mortal Kombat-játékot, és megerősítették, hogy szeptember 19-én jelenik meg Nintendo Switch-re, PlayStation 5-re, PC-re és Xbox Series X-re. A mesterséges intelligencia által generált tartalmak térnyerése 2023-ban új szintre emelkedett és most a Mortal Kombat-ot is elérte. Egy rajongó készített egy AI-által generált videót, amelyben hírességeket pakolt a karakterválasztóba.

A Mortal Kombat 1 AI-alkotta DLC-karakterei felkeltették Ed Boon figyelmét is. Boon arról ismert, hogy szívesen foglalkozik a Mortal Kombat közösségével, és szívesen mesél a játék tekintélyes örökségéről. "Ha választanod kellene egyet, aki TÉNYLEG bekerülne a játékba..." – írta Boon. Vajon komolyan gondolja, hogy a jövőben esetleg valamelyik hírességet beilleszti a játékba? Nála sosem lehet tudni, és ha Snoop Dogg éppen most jött meg a Call of Duty-ba, akkor miért ne kerülhetne mondjuk Taylor Swift a Mortal Kombat 1-be?

Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!