A mai világban egy megbízható pendrive-ra mindenkinek szüksége van, így a PC Guru a Kingston Technology közreműködésével olyan facebookos nyereményjátékot indított, amiben a résztvevők 8 GB-os Kingston pendrive-okat nyerhetnek. A következő egy hét (2012. november 19. – 2012. november 25.) során zajló versenyünkben hat USB-s adathordozót sorsolunk ki a játékunkhoz csatlakozó rajongók között. Ha jól válaszoltok, pontokat kaptok, illetve ha megosztjátok a játékot, és a ti megosztásotokon keresztül csatlakozik valaki, akkor is. Minél több pontja van valakinek, annál nagyobb az esélye, hogy a végén az ő neve kerül a nyertesek listájára.

A játék 2012. november 25-én éjfélkor ér véget, és a résztvevő (legalább egy helyes választ adó) játékosok között 2012. november 30-án összesen hat 8 GB-os pendrive-ot sorsolunk ki, méghozzá a Kingston Technology jóvoltából. A megnyerhető USB-s adathordozók között megtalálható a Kingston DataTraveler 111, a Kingston DataTraveler SE9 (méghozzá a 25 éves jubileumot ünneplő logóval), illetve egy speciális Kingston DataTraveler Guitar, ami a nevéhez méltóan egy gitárt formáz -- mindhárom típusból 2 darab kerül kisorsolásra a játék lezárultát követően.



A Kingston Technology és a PC Guru közös nyereményjátéka egy héten keresztül tart, és minden nap újabb kérdéssel várjuk a játékosokat, minden helyes válasz egy pontot ér, azonban bónuszpontok is gyűjthetők, méghozzá úgy, ha a játék által nyújtott egyedi linkeken keresztül új felhasználók csatlakoznak a nyereményjátékhoz. A rátok váró kérdések egyszerűek lesznek, egyrészt a frissen megjelent PC Guru magazinnal kapcsolatban várunk majd helyes válaszokat, másrészt a Kingston HyperX memóriacsaládját illetően lesznek feladványok.

A nyereményjáték során tehát érdemes lesz böngészni mind a PC Guru weboldalát, mind a Kingston hivatalos oldalát, ahol mindent megtudhattok a HyperX Blu, HyperX Genesis és a HyperX Predator memóriamodulokról -- így biztos, hogy minden kérdésre helyes választ adhattok, és jó pár ponttal vesztek majd részt a végleges sorsolásban.



SZERETNÉK RÉSZT VENNI A JÁTÉKBAN!


A játékhoz mindenkinek sok sikert, és rengeteg begyűjtött pontot kívánunk, továbbá ha a nyereményjátékkal kapcsolatban bármilyen kérdésetek van, akkor azokat várjuk a kommentek között.