Az utóbbi időben rendesen ment a kavarás James Gunn rebootolt DC Moziverzumában játszódó jövőbeli sorozatról, a Lanternsről, amelyhez alkotótársával, Peter Safrannel együtt keresték a legendás Zöld Lámpást, Hal Jordant játszó színészt. Miután több név is felmerült a szerepre, akik közül a legelső jelölt, Josh Brolin nemet mondott, végül Kyle Chandler jött szóba – a sztár, kollégájával ellentétben igent mondott, a döntést pedig hivatalosan meg is erősítették. Mivel a történetben Jordan a nálánál fiatalabb Lámpással, John Stewarttal fog össze egy kozmikus rejtély megoldásának érdekében, a zöldfülű szuperhős szerepével kapcsolatban is lázas keresés folyt, azonban úgy tűnik, most erre a feladatra is megtalálták a szerintük legmegfelelőbb színészt.

rebel-ridge-1-1024x576-1.jpg

Ez pedig nem más, mint Aaron Pierre, akit nemrégiben láthatunk a Rebel Ridge című Netflix-film főhőseként. A színész ellenfele a Fehér hóból ismert Stephan James volt az utolsó fordulóban, azonban a The Hollywood Reporter értesülései szerint Pierre került ki győztesként a Chandlerrel közösen kivitelezett próbák során.

A Lanterns forgatása a tervek szerint 2025 januárjában indul, és egészen júniusig fog tartani, szóval a sorozatot valószínűleg csak 2026-ban láthatjuk majd az HBO-n és a Maxon. A széria Chris Mundy, Tom King és Damon Lindelof vezetése alatt készül, az első két epizódot James Hawes rendezi.

A képek forrása: The Hollywood Reporter, DC