Az első képeslap a belga Larian stúdiótól érkezett, akik épp szupertitkos, következő generációs, epikus RPG-jüket hegesztik, de közben nem feledkeztek meg a rajongókról sem, akik között nyilván sok Guru-olvasó is van, hiszen a Beyond Divinity nemrég teljes játékunk volt. Az alábbi kis képsorozatban megtaláljátok a képeslapot kétféle felbontásban, illetve a készülő játékból az első, eléggé hümmös képet.


Karácsonyi üdvözletekKarácsonyi üdvözletek Karácsonyi üdvözletek
1024x768 1600x1200 ...és a készülő jóság

Karácsonyi üdvözletekA másik üdvözlőkártya itt oldalt látható, a Cenega küldte. Természetesen a kalapálás alatt álló Ufo: Afterlight a téma, a dobozképen is látható idegen létformát öltözették ünnepi díszbe a srácok.

Bár nem karácsonyi, de mégiscsak ajándék: a Crytek három nagyfelbontású, jeges-havas Crysis-habcsókot nyújtott át szeretettel, melyeket a galériában máris megtalálhattok: íme a közvetlen link.


És végül, de nem utolsósorban: a Pendulo Studio egy igazán remek és jópofa videóval kedveskedik a készülő Runaway 2 kapcsán, a letöltések között keressétek, erre. A projekt mit sem vesztett remek grafikájából és vérbő humorából, melyért annyira lehetett szeretni az első részt – aki nem találkozott még vele, hamarosan kipróbálhatja, hiszen a következő Guru teljes játéka lesz, magyar nyelven.