Promised Land Open Day a kreatív iparra és szakemberekre összpontosító Promised Land Art Festival kísérőrendezvénye (egy nyílt nap, ahogy azt a neve is mutatja), amely idén visszatér a lengyelországi Łódźba. Az esemény teljesen offline lesz, és az EC1 épületegyüttesben - egy volt erőműben, amelyet modernizáltak, és amely ma kulturális és tudományos központként szolgál - kerül megrendezésre.

A nyílt nap résztvevőit számos látnivaló várja, többek között az iparági szakemberek és meghívott vendégek előadásai és panelbeszélgetései, amelyeken a legnagyobb videojátékokon, filmeken, animációs filmeken és a populáris kultúra egyéb alkotásain dolgozó szakemberek osztják meg tapasztalataikat. A neves képregényrajzoló, Grzegorz Rosiński is megerősítette jelenlétét, a résztvevőknek pedig lehetőségük lesz találkozni a művésszel.

unnamed.png

További érdekességek közé tartozik a veterán művészek által tartott portfólióértékelés, amely kiváló lehetőség arra, hogy ötleteket gyűjtsenek az érdeklődők az iparágon belüli további művészi fejlődéshez. A játékfejlesztő ágazat toborzói is rendelkezésre állnak majd, hogy a pályakezdés lehetőségeiről beszéljenek, míg a Promised Land technológiai partnerei a kreatív iparágat működtető legújabb technológiák bemutatóit tartják. A legtöbb előadás lengyel nyelven történik majd, a teljes programot ITT tudjátok megtekinteni.