A csomag öt plusz két játékot tartalmaz, összértéke 65 dollár körül van, de bármennyit lehet érte fizetni. A játékok árából befolyt összeg ez esetben is jótékonysági célra megy, és a vásárlók akaratának megfelelően osztják szét a fejlesztők, a jótékonysági szervezetek (a Child's Play és a Save the Children Italia Onlus), valamint az oldal létrehozói között. Eddig több mint 20 ezren vásárolták meg a csomagot, a befolyt összeg pedig a 30.000 dollárhoz közelít.

És hogy milyen játékok vannak a csomagban?

  • A Zombie Shooter 2, mely akció-RPG keverék, tehát van fejlődésrendszer, elkölthető pénz, vásárolható tárgyak, és persze zombik, zombik, és zombik!
  • A Hacker Evolution: Duality. Ez egy újabb hackerszimulátor, akárcsak az Uplink, hasonló játékmenettel, de modernebb megjelenítéssel, a cél viszont változatlan: feltörni a gépeket, ellopni az adatokat, vagy éppen azokat megváltoztatni, mindig a feladatnak megfelelően!
  • A Saira egy puzzle-platformjáték nem lineáris játékmenettel, valamint számtalan lehetséges befejezéssel, Nicklas Nygren fejlesztésében.
  • A Your Doodles Are Bugged egy aranyos és egyben innovatív játék, melyben egy toll segítségével kell kis bogarakat vezetni egyre nehezedő pályákon. A programban megtalálhatók feloldható dolgok, valamint hála a Steam rendszerének, dicsőségtáblák is.
  • Az utolsó játék nem más, mint az InMomentum, amely egy minimalista scifi-platform-versenyjáték, egy- és többjátékos  támogatással megáldva, valamint 40 Steam achievementtel, ha ott is regisztrálod.

Az összes játék beváltható a Steamen is, és persze itt is van ajándék is: az első két napon vásárlók megkapják a Zombie Shooter első részét, a Hacker Evolution: Untold epizódját (ez maga 14 euró!), egy ingyenes DLC-t a Your Doodles Are Bugged-hoz, illetve a Zombie Shooter zenéjét. Úgy gondolom, örvendetes dolog az indie-játékok ilyen térhódítása, hisz ez csak nekünk kedvez...


The Indie Gala Bundle