A gördülékeny munkához alapvető feltétel a megfelelő háttér.

Az Office programcsomagnak szinte minden egyes számítógépen “kötelezően” jelen kell lennie. A legjobb megoldás, ha megfelelő forrásból rendelkezünk Office licensszel, de mi a helyzet akkor, ha egyszerre nagyobb mennyiségre van szükség?

Office programcsomag az egész cég számára

A licenszek beszerzése ma már nem egy bonyolult művelet, a legtöbb esetben az elejétől a végéig online elvégezhető. A megvásárolt kulcsokat e-mailben kapjuk meg, amit egyszerűen, online aktiválhatunk is. Kényelmes művelet, ami nem vesz igénybe pár percnél többet. Elég csak fellátogatni egy olyan oldalra, mint amilyen a Szoftver24.hu, ahol Office licenszeket nagy mennyiségben vásárolhatunk szerverekhez is.

sz24.jpg

Ezzel a céges adminisztráció működését egy csapásra megoldhatjuk, modernizálhatjuk a teljes működést, és a legújabb megoldásokkal dolgozhatnak a kollégák. A verzió különbségek miatt kialakult kompatibilitási problémák miatt sem kell többet aggódni, mivel mindenki ugyanazt a változatot fogja használni. 

Természetesen anyagi oldalról is érdemes vizsgálni ezt a megoldást, mivel, ha nagy mennyiségben vásárolunk licenszeket ugyanabból a termékből, akkor az egységár is kisebb lesz. Ezzel szemben, ha egyesével szereznénk be őket, akkor a végösszeg biztosan több lesz, mint az előbbi esetben. Választhatunk akár 100 darabos “kiszerelést” is, így egy tranzakcióval megoldhatjuk a teljes vállalkozás szoftverigényét.

Miért éppen az Office programcsomagot válasszuk?

A válasz nagyon egyszerű: szinte mindenki ezt használja. Itt nemcsak a többi vállalatra gondolunk, hanem az ügyfelekre, munkavállalókra is. Már az általános iskolában is mindenki az Office valamelyik csomagjával kezd el ismerkedni, és mivel az egyes csomagok kezelhetőségben nem mutatnak sok különbséget, ezért ideális választásnak bizonyulnak. Azaz ha valaki például az Office 2019-ben tanult meg Word-öt használni, de a munkahelyen a 2021-es verzió van, ugyanúgy tud majd boldogulni vele.

Ha ezeket programokat használjuk, akkor az ügyfeleknek kiküldött tájékoztatókat, szerződéseket is garantáltan meg tudják majd nyitni, mivel nagy valószínűséggel ők is Office-t használnak. A Word, az Excel, a PowerPoint a világ legnépszerűbb programjai, naponta több millióan használják őket. Egy cégnél elengedhetetlen kellékek, mivel a digitális kommunikációt nagyban segítik. Az Excel segítségével vezethetjük a havi pénzügyi tranzakciókat, kimutatásokat készíthetünk. A Wordben tárolhatjuk a szerződésmintákat, a PowerPointtal pedig belső és külső prezentációkat tarthatunk.

Miért van szükség egyáltalán licenszre?

Tudjuk, vannak “ingyenes”, szürkezónás megoldások is, de ezeket semmiképpen sem ajánljuk, pláne nem céges körülmények között. Ezeknek a szoftvereknek nem ellenőrzött a háttere, kártevőket is tartalmazhatnak, míg egy licensz segítségével garanciákat és frissítéseket is kapunk.