A Capcomnál dolgozó Icuno Hideaki nagyon szeretné elkészíteni a Dragon's Dogma folytatását, hiszen az első részben a terveinek nagyjából csak az egyharmadát valósították meg, s volna még rengeteg ötlete. A játék valószínűleg el is fog készülni, hiszen a kiadó sikernek könyvelte el a játékot.

Ogasavara Kenicsi (Tecmo Koei) terve az, hogy elkészítse a nagy múltú, a Dynasty Warriorst és annak mellékágait magába foglaló Musou-széria következő részeit. Az elképzelés az, hogy egy Dynasty Warriors, egy Samurai Warriors és egy nyílt világú Warriors-játék készül el.

Hajasi Josukétől (Team Ninja) megtudtuk, hogy jelenleg több mindent terveznek a Ninja Gaiden-szériával kapcsolatban, a szeptemberben érkező Dead or Alive 5-ben pedig nagyon igyekeznek majd, hogy a lehető legjobban mutassák be a női harcosok bőrének puhaságát.

Nagosi Tosihiro (Sega) elmondása szerint a Yakuza-szériát jegyző Ryu ga Gotoku Studio nagyon szívesen elkészítene egy online Yakuza-játékot, de nem csak egy egyszerű multiplayer módra gondoltak, vagy egy szimpla Yakuza Online-ra.

Josida Naoki (Square Enix) azt tervezi, hogy a Final Fantasy VII-ben látott Golden Saucer megjelenjen a Final Fantasy XIV-ben, elvégre annak idején azt ígérte, hogy teletömi a játékot ilyen, elsősorban a régi rajongóknak címzett apróságokkal.

Tojama Keiicsiro (Sony Computer Entertainment) egy hack and slash játék mellett szeretné elkészíteni a Gravity Rush folytatását is.

Fontos leszögeznünk, hogy ezek csak tervek, a fejlesztők személyes vágyai, így nincs garancia arra, hogy valaha is elkészülnek, de ha rajtuk múlik, biztosan tető alá fogják hozni.