Aki valaha épített már gépet kisebb, neadjisten' egyedi számítógépházba, az tudja, mennyire megnehezítheti az ember dolgát a tápegység, és annak elhelyezése. Az egy dolog, hogy honnan szívja be a levegőt, és merre fújja ki, de a kábelek szintén megkeseríthetik a lelkes barkácsolók életét. Szerencsére már léteznek kisebb méretű tápegységek, melyek könnyebben beépíthetők, most viszont a Lian Li még magasabb szintre emelte a tétet, és bemutatta az Edge termékcsaládot:

Mit is látunk pontosan? Nem mást, mint egy speciális tápegységet, aminek nem az elejébe/oldalába/hátuljába kell bedugdosni a kábeleket, hanem egy kis kiálló részbe, ami fölé még USB-s áramforrású kütyüket is köthetünk. Egy rendes méretű házba felesleges egy ilyen táp, de a kisebb, két részre bontott házakban nagyban megkönnyíti az építkezést, bele sem merünk gondolni, milyen új távlatokat nyitottak most meg ezzel.

A Lian Li Edge-ből 850, 1000 és 1300 wattos változatok érkeznek, fekete és fehér színben pompázva, 150-240 dollár között mozogva. Mit szóltok hozzájuk?