A Gameblog.fr az ügyhöz közel álló, de természetesen nevüket eltitkoló forrásoktól úgy értesült, hogy a sorozat következő része az Arkham Origins címet kapta, s a címből már kitalálható, hogy a múltban fog játszódni. A pletyka azt, hogy az 50-es, 60-as években teszünk kirándulást, s új kalandunk során az Igazság Ligájának néhány tagja (Superman és a Zöld Lámpás lett megemlítve példaként) tiszteletét teszi majd.

Emlékezzünk: tavaly volt egy hasonló pletyka arról, hogy az új Batman-játék egy előzmény lesz, mely a múltban, a képregénysorozat ezüst korszakában játszódna, s az Igazság Ligájának mellékes szereplése mellett láthatnánk Batman és Joker első összecsapását.

Az informátor továbbá arról is beszámolt, hogy a korábbi híresztelésekkel ellentétben mégiscsak a Rocksteady Studios fogja végezni a fejlesztést, amely Xbox360-ra, PlayStation 3-ra, illetve ekét konzol utódjára dolgozik. Várhatóan a hivatalos bejelentést az E3-on fogják megejteni, a játék pedig még idén, vagy legkésőbb jövő tavasszal a boltokban lesz.

Előzmény lehet az új Batman