Mint azt tudjátok, készülőben van a ’90-es évek egyik klasszikus tinihorrorjának folytatása/rebootja: a Tudom, mit tettél tavaly nyáron új része a tervek szerint 2025-ben érkezik a mozikba, olyan új színészekkel, mint Chase Sui Wonders, Madelyn Cline, Sarah Pidgeon, Tyriq Withers és Jonah Haur-King. Azonban rajtuk kívül az eredeti szereplőgárda is visszatér, legalábbis eddig egyvalaki került megerősítésre, ő pedig nem más, mint Freddie Prinze Jr., aki a ’90-es években felkapott tinihírességnek számított, azonban már jó ideje szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, és inkább a magánéletére koncentrált.

565360414180207196c974916e2edc125c011b56db9f2e2wm.jpg

A színészt legutóbb a 2022-es Karácsony veled című romkomban láthattuk, azonban már az is egyfajta visszatérés volt színészi pályához, ezen kívül nem sok filmet jegyez mostanában. Prinze egyébként a Tudom, mit tettél tavaly nyáron első részének forgatásán ismerkedett meg Sarah Michelle Gellarrel, akit aztán feleségül vett, már 22 éve boldog házasságban élnek, és két közös gyerekük is született.

A Variety információi szerint egyébként Prinze-en kívül Jennifer Love Hewitt is visszatérhet, a stúdiónál állítólag már épp tárgyalásokat folytatnak vele ezzel kapcsolatban.

A képek forrása: Variety