Ennek legfőbb oka a bizalmatlanság, és mert valóban úgy hiszik sokan, hogy minden elektronikai cikk akkor ér valamit, ha éppen abban a pillanatban pottyant le a gyártószalagról. Hogy ez mennyire nem így van, bebizonyítjuk a következő cikkünkben!

Tévhit Nr. 1. - Biztosan nem fog sokáig működni!

Talán ez az egyik legnagyobb félelme minden embernek, ami valahol jogos is, hiszen nem kevés pénzt kell kiadni, még ha jóval olcsóbban juthatsz is hozzá a Laptopland.hu használt Dell laptopjaihoz, mint a vadonatúj társaikhoz.

laptopland.jpeg

Ha azonban attól tartasz, hogy rögtön vásárlás után bedöglik, akkor mindenképp érdemes tenned egy próbát a használt darabokkal, hiszen nem véletlenül vállalják a kettő, három, sőt adott esetben az öt év garanciát!

Tévhit Nr. 2. - Csak gagyit árulnak használtan!

Ha végignézed a fent említett cég webshopjának a kínálatát, akkor bizony szép számmal találsz ott Dell laptopokat is, amely a világ harmadik legnagyobb és legnevesebb számítástechnikai cégének a produktuma. 

Persze az összes többi nagy név is szerepelteti magát a listában, hiszen ezeket a laptopokat kizárólag irodai környezetből hozták el, ahol valóban a csúcskategóriás termékeket használták. Ilyen többek között a Dell is, amely strapabíró és ráadásul nagy teljesítményt is nyújt!

Tévhit Nr. 3. - Olcsó húsnak híg a leve!

Természetesen az, hogy a bolti ár töredékéért tudod beszerezni ezeket a Dell laptopokat, nem jelenti egyben azt is, hogy a minőségen spórolnál, hiszen változatlanul bevizsgált, javított és hosszasan tesztelt gépeket kapsz a pénzedért cserébe.

A megkímélt állapot és a kiváló minőség együtt oszlatják el azt tévhitet, hogy csak a drága eszközök a jók! Mivel alapvetően is nagyon jó állapotban érkeznek többek között a Dell laptopok is, ezért sokszor valóban csak a szépséghibával kell számolnod.

Azonban a minőséget mégsem garantálja semmi jobban, minthogy a forgalmazók többéves garanciával vállalják a felelősséget az elvégzett munkájukért. Hát kell ennél több?

Óvd a bolygót is, ne csak magad!

Ha ugyanolyan vehemenciával véded majd a bolygónkat, mint saját magadat, akkor nagy baj nem lehet. Sokan ringatják magukat abba a tévhitbe, hogy az ő fogyasztásuk bizony nem számít, nem attól az egy, idő előtt megunt és elhajított telefontól vagy laptoptól lesz szennyezett a levegő és a talaj. Ez azonban nem igaz, hiszen minden egyes eldobott elektronikai hulladék szeg a bolygó koporsóján, ezért kifejezetten érdemes odafigyelni, hogy ha vásárlásra kerül a sor, hogy azt a legkörnyezettudatosabban tegyük.

Bízunk abban, hogy a cikk végére azért sikerült rávilágítani arra, hogy bátran vásárolhatsz használt Dell laptopot, attól nemhogy kevesebb, hanem sokkal több leszel!