Billy Bob Thorton (Armageddon, Banditák) szerint a játékosok tehetnek róla, hogy a hollywoodi filmek egyre sekélyesebbek és céltalanabbak. A színész a Telegraphnak adott interjújában fejtette ki nem túl becses véleményét rólunk:

"Olyan időket élünk, mikor is a legrosszabb filmek készülnek a mozi történetében. Ezeket a filmeket a videojátékos generáció hajtja előre. Ezek a játékok pedig, melyeken a fiam is folyton lóg, a céltalan öldöklésről szólnak, míg úgy hiszem, a filmek esetében tradicionálisan volt valami lecke az erőszak után."

Érdekes, hogy a jó öreg Billy legújabb, Rohanás című filmje, melyben Dwayne Johnson ámokfutást rendez, egyáltalán nem olyan durva szerinte, mint a legtöbb hollywoodi szemét.

"Ez a film nem arról szól, hogy »Hú, itt ez a jópofa karakter, aki mindent szeret tönkretenni, ahogy egy videojátékban szokás«, meg ilyesmik. Ez a film azt mutatja be, hogy mit tesznek a börtönök, mit tesz maga a gyilkolás."

Ez aztán a mély filozófiai elemzés, Mr. Thorton! Kár, hogy a "videojátékoknak" annyi műfaja van, hogy azt összeszámolni is nehéz, és nem mindegyikben a céltalan rombolás a lényeg. Na meg egyáltalán, mi közünk van nekünk a filmiparhoz? Az az érzésem, hogy Bob csak fel akarta hívni magára a figyelmet, hogy ezzel is a filmjét promózza nekünk. Kösz.