Mindenekelőtt szeretném felhívni a figyelmet, hogy mindenki a fair play szellemében nevezzen, és úgy is értékeljétek a többi képet, ahogy azt valóban megérdemli! Persze ez függ a választéktól is, így mindenki jól fontolja meg, melyik az az 1 kép, amivel versenybe száll, ugyanis csak valóban figyelemreméltó, illetve mókás bugokról szóló pillanatképeket fogadunk el! Ha egy képed nem jelent meg a galériában, annak az az oka, hogy nem felelt meg a kívánt elvárásoknak, amelyeknek amúgy nem nehéz megfelelni, hisz csupán egy látványos hibát kell kierőszakolni bármilyen játékból... A kiválasztott képet a szokásos helyen küldhetitek be. A leírásához adjátok meg, melyik játékból való a kép és mit ábrázol (enélkül nem tudjuk, és nem is fogjuk elfogadni a pályaművet!), kategóriának pedig természetesen a Guru Extra >> Bugparádé szekciót adjátok meg.

Természetesen aki csal (esetleg saját maga manipulál egy képet), vagy több képpel próbálkozik, kizárjuk a versenyből! A szerencsés dobogósok ezúttal is játékszoftvert vagy Guru ajándékcsomagot kapnak győztes-bugos képükért! Akkor tehát vadászatra fel, várjuk elcsípett bogaraitokat!

Új infó: Elérhető a Bugparádé galéria, tehát már szavazhattok a beérkezett képekre! Persze akik még nem küldtek be képet, azok továbbra is megtehetik ezt, a friss pályamunkák napi bontásban kerülnek majd ki. Akiknek a képe másnapra nem jelent meg a galériában, azok másik buggal újra próbálkozhatnak!