Online elérhető szerverek: (MÁR VÉGET ÉRT A LAN!)

Counter Strike: Source
  • szerver név: PC GURU Lan szerver
  • jelszó: pgo
  • IP: 195.228.123.3:27015
  • ahhoz, hogy csatlakozni tudj a szerverre, először konzolba be kell írnod ezt a parancsot: cl_restrict_server_commands 0
Battlefield 2142
  • szerver név: PC GURU Lan szerver
  • jelszó: pgo
  • IP: 195.228.123.4:11337

Tehát a szerverek, amin játszunk, online is elérhetők lesznek, így az éteren keresztül, otthonról is becsatlakozhattok a küzdelmekbe! A szerverekre 17 órától gyertek, hisz akkor kezdünk el játszani a helyszínen. Először CS: Source csaták lesznek, majd utána áttérünk a Battlefield 2142-re. Persze 17 órától mindenki használhatja mindkét szervert, aztán egyszer csak megjelenünk Sasaékkal mi is...:)

Az internet kávézóból jelezték a srácok, hogy ugyan még nem ásták bele magukat a Battlefield 2142 dedikált szerverének a rejtelmeibe, de minden bizonnyal megbírkóznak vele, és holnap a Counter Strike: Source mellett már a Battlefield 2142 tulajdonosok is becsatlakozhatnak a játszmába az éteren keresztül, de persze a legbiztosabb az, ha eljöttök, hiszen a helyszínen tuti hatalmas meccsek lesznek... Ahogy már megszokhattátok, most is 17 órától kezdünk és zárásig maradhatunk, úgyhogy tessék szabaddá tenni a csütörtök délutánt, a hónotok alá csapni a legutóbbi két PC Guru szám valamelyikét, és irány a MAMMUT!

Helyszín: T-Online PCG Cyber Café (1024 Budapest, Lövőház utca 2-6. MAMMUT I. Bevásárló Központ, 3. emelet, a mozi mellett.)

Időpont: December 14., csütörtök, 17:00 - zárásig (22:30).

Belépő: Ingyenes, csupán a legutóbbi két PC Guru magazin valamelyikét kell felmutatnod, hogy beléphess a rendezvényre. Ha nem lenne meg az említett két szám közül egyik sem, a helyszínen megveheted a Guru legújabb számát, már a megjelenés előtti napon!