David Reeves korábban a Sony európai részlegének elnöke volt, így van némi rálátása a távol-keleti cég politikájára. A manapság a Capcomnak dolgozó üzletember a CVG-vel osztotta meg rendhagyó elképzeléseit a konzolgyártó jövőjével kapcsolatban, melyek szerint a japánok tíz éven belül együtt dolgozhatnak a Microsofttal.

"Amikor a first party iparban dolgozol, ráébredsz, milyen drága is egy platform valójában. Akár a PS3-ról, akár az Xbox 360-ról legyen szó, de még a Wii is milliókba került. Talán nem milliárdokba, de attól még súlyos milliókba. Elképzelhető, hogy egyszer olyan sokba kerülnek majd, hogy a Microsoft és a Sony azt mondják: »Oké, itt az ideje együtt dolgozni«. Szerintem 10-15 év, és ez lesz. Úgy gondolom, ennyi időbe telik majd. Nem hiszem, hogy a következő konzolos ciklusban így lesz, de az azt követőben már esélyes a dolog. Persze lehet, hogy akkorra mások lesznek játékban. Talán a Google áll össze az MS-sel, vagy valaki mással."

Érdekes jóslat, főleg, hogy a Sonyra az utóbbi időben eléggé rájárt a rúd konzolos fronton. Sőt, nemrég felröppent a pletyka, hogy az Apple megvenné az egész céget, ami nem biztos, hogy tetszene a vezetőségnek, így lehetséges, hogy egyszer egy fúzió lesz az egyedüli kiút a teljes felvásárlásból. Meglátjuk.