Hello!
Valki nem tud egy online boltot ahol meg lehet rendelni, mert én nem találom sehol.
Cdgalaxison nincs fenn. Valami más ötlet esetleg?
A segítséget előre is köszönöm.
Hello!
Valki nem tud egy online boltot ahol meg lehet rendelni, mert én nem találom sehol.
Cdgalaxison nincs fenn. Valami más ötlet esetleg?
A segítséget előre is köszönöm.
üdv mindenki
lenne egy kérdésem ti tudjátok mi van a Revenge of Revan moddal? (már aki hallott róla persze...) videók alapján talán az egyik legjobb kiegészítő a kotor 2-höz. úgy vettem észre csak kevés honlap foglalkozik vele.
érdekelne a megjelenési dátum vagy mád (ha megjelent akkor egy letöltő cím is jól esne )
szóval ha tudtok némi információt szolgáltatni azt nagyon megköszönném.
A Manaan-on bementem a sith bázisra de ha ki jövök akkor letartóztatnak viszont van a bázison egy selkath és abban reménykedem hogy ha kiviszem őt onnan ak nem fognak letartóztani csak nem tudom kinyitni az ajtót. Velem van Bestila és a protokol droid de egyiksem tudja kinyitni, számítógép tüském sincs(elég) úgy csak a csalás segíthat vagy van valami ötletetek?
mindenképpen letartóztatnak, de így védekezhetsz az eltűnt selkathokkal.
az energiamezőt kell lekapcsolnod egy konzolról és onnan jutsz át a selkath tanítványokhoz
A Manaan-on bementem a sith bázisra de ha ki jövök akkor letartóztatnak viszont van a bázison egy selkath és abban reménykedem hogy ha kiviszem őt onnan ak nem fognak letartóztani csak nem tudom kinyitni az ajtót. Velem van Bestila és a protokol droid de egyiksem tudja kinyitni, számítógép tüském sincs(elég) úgy csak a csalás segíthat vagy van valami ötletetek?
"Oh, I'm not gonna kill you, I'm just gonna hurt you, really, really, bad!"
KOTOr1-hez kéne egy kis segítség:
Amikor lejutok Alsó városba a sith egyenruhámmal egyből velem szembe van egy lakó körlet ott az egyik szobába sorrendbe kell bekapcsolni hologramokat(Gilthos,Ujii,Ujaa stb.)
ezeknek a sorrendjét meg tudná mondani vki?
van egy konzol a szobában. olvasd el, a szövegben megtalálhatod a sorrendet.
KOTOr1-hez kéne egy kis segítség:
Amikor lejutok Alsó városba a sith egyenruhámmal egyből velem szembe van egy lakó körlet ott az egyik szobába sorrendbe kell bekapcsolni hologramokat(Gilthos,Ujii,Ujaa stb.)
ezeknek a sorrendjét meg tudná mondani vki?
"Oh, I'm not gonna kill you, I'm just gonna hurt you, really, really, bad!"
Húú köszi Te nagyon vágod ezt a játékot
Ha van rá időd, privát üzenetben eltudod küldeni, hogy a társaknál milyen helyeken lehet befolyást nyerni ? Előre is köszi!
persze, majd este felé megírom
Restoration Content Mod-al, vagy csak simán az alap játékot játszod? mert vannak eltérések
Bao-Durt a legnehezebb.
Sokat kell veeld legyen,a másik társad pedig ha lehet,Kreia legyen.
Mellesleg ha jól emlékszem,csak ha a jó oldalon állsz,akkor tudod jedivé képezni.
Ez a trükk,hogy minél többet legyen veled,mindenkinél beválik,nekem anno,mikor végigtoltam,Handmeiden,Atton,Bao-Dur,Mira mind jedik lettek.
sötét jedit is faraghatsz belőle. hiába teszel jó dolgokat előtte, ő gonosz lesz, ha bízik benned.
tuti helyek:
- dantooine-i kristálybarlangban teljesíthetsz egy küldetés, hogy vmi 3 szart kell összegyűjtened. ezeket vizsgáltasd meg vele.
- valamint van egy árus a khoounda mellett, aki arra kényszerült, hogy besegítsen a zsoldosoknak. az egyik droidot babrálta meg. ha kiveszed a csavarhúzóját(vmi cucc, nem jegyeztem meg mi az) és beszélsz vele, legyen Bao-Dur is a csapatban. persze, legyél jó fiú
- aztán Nar-Shaddán van egy jármű a menekült szektorban, amit megjavíthatsz(különböző alkatrészeket kell hozzá keresned). ha minden megvan BD vethet rá egy pillantást, ráadásul Atton is besegít ha kell. így mindkettőjük fölött nő a befolyásod
- a Pazaak teremben van egy droid, őt is megjavíthatja és ezért is kapsz pontot
Hogy képezzem jedivé Bao-Durt ?? Eddig még soha nem vesztettem befolyást felette, mindig csak dicsértem, de nem tudok vele semmit sem beszélni
Handmaiden meg még mindig utál, pedig Vissas felett vesztettem befolyást, felette meg nyertem..
Eddig csak Attont sikerült kiképezni
Bao-Durt a legnehezebb.
Sokat kell veeld legyen,a másik társad pedig ha lehet,Kreia legyen.
Mellesleg ha jól emlékszem,csak ha a jó oldalon állsz,akkor tudod jedivé képezni.
Ez a trükk,hogy minél többet legyen veled,mindenkinél beválik,nekem anno,mikor végigtoltam,Handmeiden,Atton,Bao-Dur,Mira mind jedik lettek.
Lepakoltam 14 aknát de nem elég neki .... honnan tudok erősebb aknát venni ?
van egy árus az épületben és a körbe is van aknázva, szóval azt is felszedheted de úgy a leghasznosabb, ha egyszerre pakolod le mindet. úgy értem, teljesen egy helyre
Hogy a francba tudom megölni Vrook mestert ?!?!?!? Lesebzem a hpját, szinte alig marad neki, de egyből felgyógyítja magát fullosra, nekem meg ilyenkor már alig van hp-m meg erőm ...adjatok már valami tippet, csak van!!
Hogy a francba tudom megölni Vrook mestert ?!?!?!? Lesebzem a hpját, szinte alig marad neki, de egyből felgyógyítja magát fullosra, nekem meg ilyenkor már alig van hp-m meg erőm ...adjatok már valami tippet, csak van!!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.