Hát arra, hogy hogy néz ki ez az egész. Jól megvan-e oldva és egyebek. Hogy mérkőzhetünk meg egymással? Hogyan vezetik a statisztikát? Ilyen dolgok érdekelnének.
Na ismét itt. Sokáig nem ment a jelszavam de most felújítottam =)
A focinak van egy nagyon egyszerű szabálya: ha átmegy a gólvonalon teljes terjedelmlében a labda, akkor az gól.
A fifa alkotói ezt másképp gondolták. kb 10 méterre a kaputól rálőttem kapura emelt lővéssel (Q+D) a kapus épphogy megfogta és beesett a labdával együtt a kapuba, jóval a gólvonal mögé. Felkelt, és kirúgta mintha mi sem történt volna. Érdekes látvány volt.
Másik ami nem tetszik. Oldal vonalnál nem csúsznak a labda után a játékosok ha a labda ki akar gurulni, pedig rengeteg az olyan szituáció hogy épphogy kigurul a labda, és ha rácsúszott volna, bent tarthatta volna. Ez nem újdonság, ilyen funkció már volt asszem a 2006-os world cupos játékban. Szégyen hogy itt kimaradt =(
Na de azért mégiscsak jójáték ez, főleg FC Mijdtlanddal menedzser módban =D
ilyen velem is előfordult már, de csak egyszer apró kis bug, aminek semmi jelentősége, hisz végülis a kapus kivédi, csak épp az animáció beviszi a kapuba
ez viszont téves, benne van a játékban, és ha van sansz, akkor meg is próbálják
Rockstar úgy játsz a kiimportált csapatoddal, hogy betöltöd. Ilyen neve van hogy Egyedi csapat.... utána kidob 1 ablakot hogy mégse meg <üres> meg ilyen szövegek, utána kiírja hogy a saját ligában megtalálod a csapatod. Azt meg a kezdőrúgásban kiválasztod. De mindez képekben:
Na ismét itt. Sokáig nem ment a jelszavam de most felújítottam =)
A focinak van egy nagyon egyszerű szabálya: ha átmegy a gólvonalon teljes terjedelmlében a labda, akkor az gól.
A fifa alkotói ezt másképp gondolták. kb 10 méterre a kaputól rálőttem kapura emelt lővéssel (Q+D) a kapus épphogy megfogta és beesett a labdával együtt a kapuba, jóval a gólvonal mögé. Felkelt, és kirúgta mintha mi sem történt volna. Érdekes látvány volt.
Másik ami nem tetszik. Oldal vonalnál nem csúsznak a labda után a játékosok ha a labda ki akar gurulni, pedig rengeteg az olyan szituáció hogy épphogy kigurul a labda, és ha rácsúszott volna, bent tarthatta volna. Ez nem újdonság, ilyen funkció már volt asszem a 2006-os world cupos játékban. Szégyen hogy itt kimaradt =(
Na de azért mégiscsak jójáték ez, főleg FC Mijdtlanddal menedzser módban =D
Megvan az egyedi csapat, ha a betöltésre megyek. Akkor megkérdezi, h importálom vagy betöltöm e és hova. Aztán kiírja, h sikeres volt, és megtalálom a csapatot a SAJÁT CSAPAT
nah, vmiért elküldte a félig kész levelet. szal a saját csapat alatt megtalálom, ami lövésem sincs h hol van. Ezért aztán nem is tudok vele így játszani, pedig elviekben nyomhatnék ezzel a csapattal barátságos meccseket, kupákat, nem?
Rockstar írta: Vki nem tudja, h mi az a csapat exportálás? a végén felhozta, de nem tom mit kell vele csinálni. bitte um info, thx. pedig jó kis csapatom lett.
Ez azt jelenti, hogy a manager módos csapatod átviszed a sima módba is. Na ezt most jól megfogalmaztam.
Megvan az egyedi csapat, ha a betöltésre megyek. Akkor megkérdezi, h importálom vagy betöltöm e és hova. Aztán kiírja, h sikeres volt, és megtalálom a csapatot a SAJÁT CSAPAT
Nah, már régen írtam. Aki fikázza a FIFÁT, annak azt üzenem, h a szégyen pírja kendőzze be a b*** pof****. Télleg lehet mással jáccani, én spec. arról a pesről még soha nem hallottam, de attól még lehet h jó.
Végignyomtam a WBA-mal, 1 003 000 $ sikerált összeszedni, úgyhogy nem fordult át a számláló.
Azóta poénból kirugattam magam új managerként két helyről (mínuszos bszla+az sv riednek betett recoba leigazolása). Kiírták, h karrierem véget ért. Egy klubot csődbe vinni se könnyű.
Most reál margit, + megkreáltam magam, 94-es vok és a magyar válogatott csillaga.
Vki nem tudja, h mi az a csapat exportálás? a végén felhozta, de nem tom mit kell vele csinálni. bitte um info, thx. pedig jó kis csapatom lett.
Rockstar írta:
Vki nem tudja, h mi az a csapat exportálás? a végén felhozta, de nem tom mit kell vele csinálni. bitte um info, thx. pedig jó kis csapatom lett.
Ez azt jelenti, hogy a manager módos csapatod átviszed a sima módba is. Na ezt most jól megfogalmaztam.
Nah, már régen írtam. Aki fikázza a FIFÁT, annak azt üzenem, h a szégyen pírja kendőzze be a b*** pof****. Télleg lehet mással jáccani, én spec. arról a pesről még soha nem hallottam, de attól még lehet h jó.
Végignyomtam a WBA-mal, 1 003 000 $ sikerált összeszedni, úgyhogy nem fordult át a számláló.
Azóta poénból kirugattam magam új managerként két helyről (mínuszos bszla+az sv riednek betett recoba leigazolása). Kiírták, h karrierem véget ért. Egy klubot csődbe vinni se könnyű.
Most reál margit, + megkreáltam magam, 94-es vok és a magyar válogatott csillaga.
kis korrekció a dicsekvéshez: 1 003 000 000 $ tehát több mint egymilliárd dollár kp a bszlán. Bár gondolom másnak is sikerült. Jah, és a végén Messit+Fabregast be akartam újítani, de még 1 000 000 euró heti (!) fizetésért se jöttek át......többször szimuláltam, képtelenség. Azér túléltük, Leandro Lima 92-esként 12 000-t kapott meccsenként és egy félisten volt. Már nálam van a reálban.
Rossz játék, Rossz grafika én birom a focit de ez a játék egy semmi. A legrosszabb Fifa egyszóval. Annyi hiba van benne hogy elneveztem hiba 07-nek. Vannak olyan játékosok amelyek csodálatos képességekkel birnak(pl. Owen akárhonnan berúgja)
Szupercsapatokat is tartalmaz a játék pl. newcastle, Fenerbache, PSG. Ha drogbára ránézek amikor reklamál elkap a röhögés(sok játékossal van igy). Ami a 06-ban jó volt azt a 07-ben mind elrontották. A labda fizikája olyan mint ha tekegolyót rugdosnának a holdon, überharcosok fociznak a pályán, a kapus agya helyén egy légy repked, erre a játékras nincs szó ez egy borzalom. Gamespot 1.0 Abysmal(ez az értékelés pont ráillik azaz mérhetetlen). És csalásban 1. osztály azt ki is felejtettem.
valaki léccives irjon ha van ötlete nekem a fifa 07 az átvezető animáciükban nagyon szaggat de játék közben nem nem tudom mi lehet a gond mert geforce 8800gtx-em van és ennek a vganak szvsz birnia kéne
A FIFA07 egyáltalán nem rossz gáma, inkább könnyen emészthető, fogalmazzunk inkább így!
valaki léccives irjon ha van ötlete nekem a fifa 07 az átvezető animáciükban nagyon szaggat de játék közben nem nem tudom mi lehet a gond mert geforce 8800gtx-em van és ennek a vganak szvsz birnia kéne
Remélem a fizikán sokat javitanak, ahogy a képeket láttam a grafika már megint . A Fifa 07-ben a zene meg a manager tetszett ez a 08-ban is maradjon igy és ne legyen ilyen hibás mint a 07.
legyen már fifa 2008
alig várom hogy megcsinálhassam magam a creation centre-ben és menedzselhessem magam mindenféle bajnokságokban. nem kis karrierem lesz játékosként
Helósztok!
Nem tudja valaki hogy lesz-e magyar kommentár a FIFA08-ban?
Hali! Ha szeretnél egy igényes jól megszervezett, és rendszeresen frissitett Spanyol bajnokságot játszani akkor gyere ide és nevezz be.! http://www.onlineliga.fw.hu
CSAK OLYANOK JELENTKEZZENEK AKIKNEK NEM PATCHELT A FIFÁJUK. hsp lehet az zavar bele. csak az ilyen multitool meg ilyenek.
legyen már fifa 2008
alig várom hogy megcsinálhassam magam a creation centre-ben és menedzselhessem magam mindenféle bajnokságokban. nem kis karrierem lesz játékosként
Nem tudom hogy az emberek melyik játék grafikáját fikázzák (PES vagy FIFA) de szerintem a fifának nem rossz a grafikája, és nekem csak egy 7600GS-em van és így is szaggatás nélkül megy a játék sp2 alatt.
u.i.: Oksa randall szerintem így utólag én is túlreagáltam a dolgot, most már szent a béke, igaz?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.