Na akkor most leírnám az összes háborús filmet, amit láttam(remélem kifér 1 oldalon).
A Híd Túl Messze van - 10/9
Levelek Ivo Dzsimáról - 10/10
A Dicsőség Zászlaja - 10/10
Az Örület Határán - 10/9
Kelly Hősei - 10/10
A Halál 50 Órája - 10/10
Apokalipszis Most - 10/10
A Bukás - Hitler utolsó napjai - 10/10
A leghosszabb nap - 10/8.5
A Szakasz - 10/9.5
Nyugaton a helyzet változatlan - 10/8
Ryan közlegény megmentése - 10/10
U-571 - 10/9.5
Fegyverek Szava - 10/10
Az Elit Alakulat(10. rész) - 10/10
Katonák Voltunk - 10/10
Hart háborúja - 10/9
A Sólyom végveszélyben - 10/10
Ellenség a kapuknál - 10/10
Tigrisek Földjén - 10/8
A Nagy Szökés - 10/8.5
A Háború Áldozatai - 10/7.5
Pearl Harbor - Égi Háború - 10/10
Acéllövedék - 10/10
Híd a Kwai folyón - 10/9.5
Memphis Belle - 10/10
Éjfélre kitisztul - 10/10
Angliai Csata - 10/10
Sivatagi cápák - 10/9
Ennyi lenne
A Bukásra nem adnék 10-et max 7-et, a Híd túl messze van meg simán 11 pont A Kelly hősei pedig egy isten
Na akkor most leírnám az összes háborús filmet, amit láttam(remélem kifér 1 oldalon).
A Híd Túl Messze van - 10/9
Levelek Ivo Dzsimáról - 10/10
A Dicsőség Zászlaja - 10/10
Az Örület Határán - 10/9
Kelly Hősei - 10/10
A Halál 50 Órája - 10/10
Apokalipszis Most - 10/10
A Bukás - Hitler utolsó napjai - 10/10
A leghosszabb nap - 10/8.5
A Szakasz - 10/9.5
Nyugaton a helyzet változatlan - 10/8
Ryan közlegény megmentése - 10/10
U-571 - 10/9.5
Fegyverek Szava - 10/10
Az Elit Alakulat(10. rész) - 10/10
Katonák Voltunk - 10/10
Hart háborúja - 10/9
A Sólyom végveszélyben - 10/10
Ellenség a kapuknál - 10/10
Tigrisek Földjén - 10/8
A Nagy Szökés - 10/8.5
A Háború Áldozatai - 10/7.5
Pearl Harbor - Égi Háború - 10/10
Acéllövedék - 10/10
Híd a Kwai folyón - 10/9.5
Memphis Belle - 10/10
Éjfélre kitisztul - 10/10
Angliai Csata - 10/10
Sivatagi cápák - 10/9
Az ellenség a kapuknál(enemy at gates) arról szól hogy egy kiváló német és orosz mesterlövész vadászik egymásra. A háttérben meg az orosz mesterlövészt használja fel az orosz propaganda mint hőst. Van itt még szerelem és kommunizmus-al való szembeszegülés is Tényleg jó kis film.
U 517-et láttátok már?(valami ilyen a neve)
És a CoD 1-ben elég komoly a sztánigrádi csata? Dettó ugyanaz, mint a filmben. Amikor először láttam az intrót, azt hittem betérdelek!
Az ellenség a kapuknál(enemy at gates) arról szól hogy egy kiváló német és orosz mesterlövész vadászik egymásra. A háttérben meg az orosz mesterlövészt használja fel az orosz propaganda mint hőst. Van itt még szerelem és kommunizmus-al való szembeszegülés is Tényleg jó kis film.
Jaa! U571
A tenger alatti effektek atom jók!
Szonár hang meg ilyesmi.......Tengeralatjárók hajtják egymást meg fordítva.
Aki szereti a 2.világháborús filmeket és
van házimozi rendszere annak csak ajánlani tudom.
Nem mai film de nagyon jó...
Az mien film?
A best most / mág nem láttam, párat/ : Ryan közlegény megmentése.
Kedvencem belőle: Jackson
Huh... Én nemrégiben láttam a The Great Escape című filmet... Ha úgy vesszük, ez is háborús film, bár egész végig egy tisztek-rangos emberek számára fenntartott fogolytáborban játszódik. De engem lenyűgözött - másodszorra is. Steve McQueen zseniálisat alakít, majdhogynem ő viszi el a hátán az egész filmet. Bár a többi karakterre sem lehet panaszkodni. Az ötlet is zseniális, bár megtörtént eseményeken alapszik. S még humor is van benne... Igazi tragikomédia! Szerintem ez a legjobb II. VH-s film. Hiába a sok jó lövöldözős, és történelmi drámát bemutató filmek, e film hangulata visszahozhatatlan!
Nekem inkább a régiek jönnek be. -Navarone ágyúi, Kémek a sasfészekben, A híd túl messze van, Kelly hősei-
Az újak közül az Elit alakulat és a Ryan közlegény megmentése ami nagyon tetszett.
A Pearl Harbour-ról inkább nem mondok semmit...
Egyetértek - a "Kémek a sasfészekben"-t eddig még egy film sem tudta felülmúlni nálam, pedig sok-sok 2.VH-s filmet láttam!
Nekem inkább a régiek jönnek be. -Navarone ágyúi, Kémek a sasfészekben, A híd túl messze van, Kelly hősei-
Az újak közül az Elit alakulat és a Ryan közlegény megmentése ami nagyon tetszett.
a Pear harbour se lett volna rossz,ha a történelmi eseményeknél maradnak nem pedig a romantikus szálat erőltetik benne.A legjobb a Ryan.
Nekem az Elit alakulat az egyik kedvencem, bár már régen láttam az egészet, most meg csak az első három rész volt meg, de az is oda lett amikor meghalt a vinyóm... Lehet, hogy meg kéne venni a díszdobozos verziót, állítólag 10K.
Meg még a Saints and Soldiers is nagyon bejött. Azt is érdemes megnézni.
Én szertem a II.világháborús filmeket.Talán azért mert érdekel.Nekem a régi filmek jönnek be mert azok aztán a tutik.Az újak közül meg a Ryan közlegény a legjobb meg nekem is az egyik kedvencem.A pearl harbor egy nagy szar.És még szerintem adták2004-ben a mozikban Bukást hitler utolsó napjai na az még a gyagyi.
Valami rémlik... Szerintem láttam a filmet....
Egyébként a Kelly hősei nekem is bejön... Bár köze sincs a realitásokhoz nagyrészt, de a humor és az akció fergeteges! Ja, és igen: Donald Sutherland nagyon nagy! ("Miért bombáztok negatív hullámokkal?" ).
Tényleg: a Fegyverek szavát ismeri valaki? Nem tudom, hogy a rendezője John Woo volt-e, de hogy Nicholas Cage (vagy Coppola...) a főszereplő, az biztos... Amolyan Medal of Honor: Pacific Assault-hangulata van, már csak azért is, mert Japán utolsó napjaiban zajlanak az események a II. Világháborúban. Amellett, hogy nagyon jó akció és háborús film, rendkívül hitelesen mutatja be a háborút. Igaz, a japán környezet kicsit idegen, de a sok Normandiás film után felüdülés is. Nekem nagyon tetszett, szerintem az egyik legjobb újgenerációs Világháborús film.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.