Eric Hirshberg, az Activison Publishing tulajdonosa az IndustryGamersnek adott interjújában tért ki az Infinity Wardra. A hányatott sorsú csapatról az alapítók és fontosabb munkatársak távozása óta semmit sem hallani, mindössze sejthető, hogy egy újabb Call of Duty-játékon dolgoznak. Eric persze optimista, állítja, nincs miért aggódni, az IW-vel minden a legnagyobb rendben, sőt.

"Ki merem jelenteni, hogy az az Infinity Ward, amit manapság látogatok, a világ egyik legtehetségesebb fejlesztőcsapata. Még most is rengeteg energia és tehetség szorult ebbe a brigádba, s ha ma egy kómából ébredve látogatnám meg őket úgy, hogy fogalmam sincs az utóbbi évek helyzetéről is azt mondanám, hogy »Hű, ezek a srácok nagyon tudnak valamit!«."

Hirshberg persze a Treyarchra is kitért egy kicsit, igaz, róluk nem beszélt sokat. Mindenesetre leszögezte, hogy a másodlagos csapatnak kezelt Treyarch egy újabb szintet ugrott a Black Opsszal, ami nagy szó a Call of Duty-sorozat történelmében.

Persze az Infinity Ward nagyon csöndben van a történtek óta. Valószínűleg nem is hallunk tőlük a következő játékukig, mely vagy a Modern Warfare 3 lesz, vagy egy sci-fi CoD, bár ez utóbbi elég pletykaszagú jelen pillanatban.

(A képek a Modern Warfare 2-ből származnak.)