Sebastian Stan mostanság kifejezetten a védelmébe vette az MCU-t, amelyben Bucky Barnest, alias a Tél Katonáját alakítja. A színész újabban Donald Trumpot formálja meg a közelgő The Apprentice című filmben, valamint az A Different Manben is feltűnik majd, eme két új alkotás kapcsán ad interjúkat, amelyekben rendre kiáll a Marvel mellett, illetve kritizálja a stúdió kritikusait.

Soha nem dolgoztam még olyan vállalattal, ahol ennyi szívvel és gondolattal csinálnának bármit” – nyilatkozta Stan a Marvel Studiosról a GQ-nak. „Ha a Marvel eltűnne, hatalmas űrt hagyna maga után, amit meg kéne próbálni betölteni. Ne sz*rozzatok le úgy valamit, hogy nem tudtok jobbal előállni!” – érvelt a színész, aki a 2025 májusában debütáló Mennydörgőkben úra visszatér Buckyként. Az interjúban továbbá azt is elmondta, hogy már várja a Mennydörgők utáni MCU-s lehetőségeit is, és nagyon bízik benne, hogy lesz majd lehetősége újra együtt dolgozni Robert Downey Jr.-ral, aki immáron Doctor Doomként fog részt venni a franchise-ban.

Stan néhány héttel ezelőtt a Varietynek is hasonló gondolatokat fogalmazott meg az MCU-val kapcsolatban, miszerint a stúdiót kritizálni kényelmes, felszínes hozzáállás, mert ezek a blockbusterek nagyon sok embernek adnak munkát Hollywoodban, és hozzájárulnak ahhoz, hogy elkészülhessenek az értékesebbnek tartott, de kisebb léptékű filmek is. Úgy gondolja, hogy a Marvel szándékai jók, a filmjeik minőségét ért negatív kritikákra pedig azt mondta, hogy „egyszerűen k*rva nehéz jó filmeket csinálni újra meg újra”.

A borítókép forrása: Marvel