A Kickstarteren keresztül összehozott Android-alapú konzol, az Ouya a támogatók házaiba még ebben a hónapban el fog jutni, kereskedelmi forgalomban pedig júniusban lesz lehetőségünk megvásárolni. Aki azonban teljes élményre vágyik, annak érdemes lesz türelemmel lennie, ugyanis a kicsiny konzol online funkciói a start napján még eléggé hiányosak lesznek.

The Verge először arról számolt be a készítő cég vezérigazgatójával folytatott beszélgetés után, hogy a megjelenéskor egy alapvető lehetőség, az online multiplayer nem lesz elérhető, csak valamikor az év végén -- szerencsére ez tévedés volt, a cég ugyanis villámgyorsan korrigált: LESZ multiplayer mód, mind online formában, minden pedig lokálisan, ám a chatről, az achievementekről és a ranglistákról le kell mondanunk, ezek ugyanis csak később (még idén) fognak bekerülni.

A fájó hiányosságok okát már nem kaptuk meg, de valószínűleg időhiányról lehet szó, a csapat ugyanis szeretné minél hamarabb a boltokba küldeni a konzolját, melyre a különböző fejlesztők összesen 450 játékot terveznek kiadni.

Foghíjas lesz az Ouya online módja