Kizártnak tartom, hogy annyival nőne a bevétel, hogy megérje váltaniuk.
Jólvan ez részlet kérdés. De attól még akkor sem kellene köcsögnek lenniük. Most komolyan fizessünk 10K-t csak azért hogy multizhassunk? Most nem akarom átvenni Citro helyét, nem arról van szó (isten őriz ). Én szeretem az Xbox-ot. Játszottam már vele. De nekem vhogy jobban megéri a PS3. Elég szegény családból származom, szóval nagyon megkell becsülnöm a pénzemet. És szerintem (SZERINTEM) egy PS3 jelenleg jobban megéri.
Én nem értem a Microsoft-ot. Ennyire sajnálják a pénzt a multiplayer lehetőségre? Pedig így mégjobban nőne a bevétel. De hát ők tudják. De engem nem vettek meg!
Borsodi írta:
Pedig így mégjobban nőne a bevétel.
Kizártnak tartom, hogy annyival nőne a bevétel, hogy megérje váltaniuk.
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Xbox Live Gold:
- fizetős (10+k / év)
- exkluzív demók
- multiplayer
- közösségi oldalak (twitter, facebook)
- voicecom
Xbox Live Free:
- ingyenes
- alap demók
- marketplace
- barátlista
Én nem értem a Microsoft-ot. Ennyire sajnálják a pénzt a multiplayer lehetőségre? Pedig így mégjobban nőne a bevétel. De hát ők tudják. De engem nem vettek meg!
most olvastam féjszbukon hogy milyen a jó gamer tv.... a tvk mennyire tudják befolyásolni egy játék élvezeti faktorát? gondolom élvezhetetlenné nem tudnak tenni egy játékot sem... egy Samsung hdtv-m van, de eddig nem volt se lagg se szellemkép
Én nem hinném,hogy komolyan tudná befolyásolni a játékélményt.Bár ezek a játékok hdtv-re vannak optimálizálva,és ott sokkal látványosabbak,én egy síma,mezei tv-n játszok,és tökéletesen rábírok kattani mindenre
most olvastam féjszbukon hogy milyen a jó gamer tv.... a tvk mennyire tudják befolyásolni egy játék élvezeti faktorát? gondolom élvezhetetlenné nem tudnak tenni egy játékot sem... egy Samsung hdtv-m van, de eddig nem volt se lagg se szellemkép
AC 2-t kimaxoltam, szeretném még a Mafia 2-t is, meg az új AC-t
Chocho: szombat-vasárnap ingyen hétvége, próbálkozz azzal a néhány achi-val,ha van időd.
ChelseaKid írta:
Chocho: szombat-vasárnap ingyen hétvége, próbálkozz azzal a néhány achi-val,ha van időd.
adrianus: Elég lesz neked az is ha hétvégén tudsz játszani nem ?
ChelseaKid írta: Chocho: szombat-vasárnap ingyen hétvége, próbálkozz azzal a néhány achi-val,ha van időd.
Köszi az infót, akkor meg is lesz!
Nincs mit. Megnéztem péntek is a hétvégébe tartozik.
Gears 2-vel szokott valaki mostanában multizni? Nyáron játszottam vele utoljára, akkor már nem működött nekem a multi, sőt a február végi frissítés óta nem találok/tam embereket és csatlakozni sem tudtam már kész szobához... Halottam olyat, hogy ha régiót állítok (nem migrációt) USA Magyarra találok játékosokat, de úgy se működött. Nem tudom számít-e az USA-s felhasználó, tavasz előtt tökéletesen működött.
Hali! Nekem olyan kérdésem lenne ,hogy van e olyan ember akinek van olyan játéka amihez jár mondjuk 48 órás gold tagság és nincs rá szüksége? Tudom hétvégén ingyen lesz de ezen felül ha mégis esetleg akadna olyan aki nem tart rá igényt
AC 2-t kimaxoltam, szeretném még a Mafia 2-t is, meg az új AC-t
ChelseaKid írta:
Na lendítek egy kicsit a topikon. Vanquish-be egy achievement kéne de az iszonyat nehéz és nem hiszem hogy valaha is megfogom csinálni. Pedig már kezdtem örülni hogy lesz egy játékom 1000 ponttal.A kérdés: Neked van már olyan játékod amiben meg van az összes achievement? ha igen melyik? ha nincs mennyi kellett volna?
A Forza 3-ban már csak 9 acsi kell a teljességhez, de ezek közül 8 multis, Goldom meg nincs, szóval...
Na lendítek egy kicsit a topikon. Vanquish-be egy achievement kéne de az iszonyat nehéz és nem hiszem hogy valaha is megfogom csinálni. Pedig már kezdtem örülni hogy lesz egy játékom 1000 ponttal.A kérdés: Neked van már olyan játékod amiben meg van az összes achievement? ha igen melyik? ha nincs mennyi kellett volna?
Nekem a Batman Arkham Asylum van meg egyedül kimaxolva illetve a Darksidersből hiányzik 3 Mass Effect 2ből meg 2 achieve hiányzik.. a többi játékból általában csak a multiplayer-es achievementek hiányoznak
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.