A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
OFF: Ezt ne itt kérdezd meg, inkább az OFF-topikban, vagy a külön a PGO-s kérdésekre szakosodott topikban. Csak egy baráti jó tanács.
ON
U.I: A hozzászólásnál nyomd meg a kép beszúrás gombot...
Végül is BF képeket akarok feltölteni Ja ezt elfelejtettem: galériába szeretném beszúrni a képeket...azt tudom
OFF: Ezt ne itt kérdezd meg, inkább az OFF-topikban, vagy a külön a PGO-s kérdésekre szakosodott topikban. Csak egy baráti jó tanács.
ON
U.I: A hozzászólásnál nyomd meg a kép beszúrás gombot...
Time As Assault 01d 18h 29m 23s
Kills As Assault 1484
Time As Engineer 00d 00h 35m 05s
Kills As Engineer 8
Time As Support 00d 00h 57m 23s
Kills As Support 19
Lol, pár adat a statomból. Majd ha lesz több cuccom, talán nem csak Assoulttal megyek, de nagyon csábító, hogy ott megvan minden. Bár a füstgránáttal is csak pár próbadobást hajtottam végre, de még azt sem használtam egyszer sem élesben. Szinte csak assoulttal nyomom, mégsem únom meg, hátha még mindegyikkel legalább ennyit hentelnék...
Botond: Hát sikerült... Nem is rosszul
Sleazy: Hol tudom megnézni másnak a plecsnijeit?
Darths írta:
Kösz szépen. Télleg naon jó volt tegnap, jól szórakoztam . Miután megszünt a pajzs a titánon, az után már nem volt neki sok hátra
Akkor holnap este jön valaki játszani? Nézünk egy szervert, aztán megyünk hentelni... Ki tud jönni??
Hát tudod Darths a Nagy Testvét mindent lát és mindent tud . Tehát a játékon belül nem, de a tripla-dupla v.battlefield2142.ea.com-on ha player profile/leaderoards-nál beírod annak a nevét akire kíváncsi vagy minden statisztikáját látod (gyk. amit te is látsz magadról a BFHQ-n awards, unlocks ...)
Én meg talán egyszer sem volt... Nem is nagyon akartam sosem, mert mindig csak besorolok egy squadba, ha kipróbálnám, vagy vmi, akkor meg már mindig van commander . De majd talán ma irányíthatok egy kicsit .
Én meg talán egyszer sem volt... Nem is nagyon akartam sosem, mert mindig csak besorolok egy squadba, ha kipróbálnám, vagy vmi, akkor meg már mindig van commander . De majd talán ma irányíthatok egy kicsit .
Huh ma éjszaka csoda történt... 54 pontal első lettem a mapon Olyan szép az a medál...
Nem rossz és látom a jelvényeket (commander badges) is szépen győjtöd. Én kb. eddig 5 percet voltam commander, mert elég sok szerveren tiltják, hogy a parancsnok harcoljon.
Én még mindíg a demóval nyomom. A Sidi pályát, már én is kívülről tudom. Öröm nézni, amikor a sok csóka el van veszve a pályán, én meg assaultként néha egy tárral kiírtok 3-at is, betárazok, azt' még kettőt, és csak utána vesznek észre.
Én Recon ként játszom és már csak az utolsó fegyvert kell feloldani utána jöhetnek a képességek
Egyedül az a baj ezzel a kittel hogy nem kap pontokat (Felélesztés, Gyógyítás Stb) így soha nem végzek nagyon elől... Persze volt már hogy sikerült. Csak jó helyet kell találni ahol nem vesznek észre és jó a rálátás az ellenfélre és akkor hatlmas pusztítást lehet végezni.
A Zeller H nevű csodával írtom az ellent és már egész jól le tudom szedni a mozgó célpontot
Én is szoktam kamikaze katonát játszani csak éppen én járművek ellen. Kezembe veszem a jó kis C4-et oda lopakodok/futok és ha sikerül észrevétlenül odajutnom rászórok 4 bombát aztán futás. Biztonságos távolba érve pedig rátenyerelek a detonáció gombra
Nem egyszer iktattam így ki lépegetőket.
Egyszer asszem a Fall of Berlin nevű pályán meglapultam az egyik roncsnál ahol mindig csomó ellenfél jött oldaról. Jöttek vagy 5-en de egyik se vett észre. Mindegyiket lekéseltem Aztán ezt még megismételtem párszor csak aztán már kiszúrtak sajna...
Egyébként hol lehet megnézni a Dog Tagokat? Eddig sehol se találtam...
De, lehet kapni rá pontokat (Healing point).
Nekem egyszer sikerült kiiktatnom egy csapatszállító játgányt, hatan ültek benne
Ott van BFHQ-ban az 1. statisztikai rész, ahol a grafikonok vannak, csak felül át kell váltani a másik fülre...
Én Recon ként játszom és már csak az utolsó fegyvert kell feloldani utána jöhetnek a képességek
Egyedül az a baj ezzel a kittel hogy nem kap pontokat (Felélesztés, Gyógyítás Stb) így soha nem végzek nagyon elől... Persze volt már hogy sikerült. Csak jó helyet kell találni ahol nem vesznek észre és jó a rálátás az ellenfélre és akkor hatlmas pusztítást lehet végezni.
A Zeller H nevű csodával írtom az ellent és már egész jól le tudom szedni a mozgó célpontot
Én is szoktam kamikaze katonát játszani csak éppen én járművek ellen. Kezembe veszem a jó kis C4-et oda lopakodok/futok és ha sikerül észrevétlenül odajutnom rászórok 4 bombát aztán futás. Biztonságos távolba érve pedig rátenyerelek a detonáció gombra
Nem egyszer iktattam így ki lépegetőket.
Egyszer asszem a Fall of Berlin nevű pályán meglapultam az egyik roncsnál ahol mindig csomó ellenfél jött oldaról. Jöttek vagy 5-en de egyik se vett észre. Mindegyiket lekéseltem Aztán ezt még megismételtem párszor csak aztán már kiszúrtak sajna...
Egyébként hol lehet megnézni a Dog Tagokat? Eddig sehol se találtam...
A dogtag az az, ha kinyírsz vkit késsel, kapsz egy pontot, és ha összejön 50, kapsz egy sirály turbózott extra bicskát... A unique dogtag meg nem tudom, hogy mi.
A unique dogtag azt jelenti, hogy pl. Darths (bocs )torkának elvágásáért megkapod a unique dt-ját, de ha már többször intézed "csak" sima dt-t kapsz. Amúgy vannak olyan fun szerverek, ahol csak kést lehet használni . Kicsit hülyén néz ki mondjuk a sok egymás körül köröző ember, de egyszer muszály kipróbálni lazításként, mert nagyon komoly.
A kamikaze assault nekem is ismerős, de el kezdtem figyelni a K/D-re úgyhogy most inkább csak akkor csinálom ha tiszta a terep. Ráadásul engem is idegesít ha a csata kellős közepén felélesztenek aztán kb. 1 s múlva valami tirpák fejbe lő és újra felélesztenek aztán megint +halok...
Jah, csak furcsa, mert nem csapkod úgy mint CS-ben, hanem csak szép lassú munát végez. Még nem késeltél le senkit? Pedig tök frankó, hogy megkapod a dögcéduláját
A dogtag az az, ha kinyírsz vkit késsel, kapsz egy pontot, és ha összejön 50, kapsz egy sirály turbózott extra bicskát... A unique dogtag meg nem tudom, hogy mi.
Thx! Gondolom a késsel hadonászsás 1 nyisszantás 1 ember, ha sikerül odaérni...?
Én az EU-t jobban csípem, tetszenek azok a frankó kocka járgányok, meg a járművekben is jobban tetszenek a fegyverek, mint PAC-nál a kicsit plazmafegyveres beütésűek . És én is, mint Darths az assoultot szeretem, azt már fel is tuningoltam teljesen, meg asszem 7-8 egyéb cuccom is van. Szintén, amikor látom hogy meghal valaki, nem is gondolkodom, hanem egyből futok oda, aztán ha lelőnek, akkor meg szidom magam (vagy őt ), hogy miért kell kifutkozni egy defriblirrátorral(remélem jól írtam ) a lépegető elé .
Egyébként nem is olyan vészes szedni a dogtagokat, lehet, hogy párszor többször haltam meg, de ha arra gyúrok, akkor már néha reflexből kapom elő a bicskát (már 38-nál járok).
Ezt már akartam is kérdezni: mik ezek a dogtagok, illetve az unique dogtagok? Mit jelentenek pontosan?
Én az EU-t jobban csípem, tetszenek azok a frankó kocka járgányok, meg a járművekben is jobban tetszenek a fegyverek, mint PAC-nál a kicsit plazmafegyveres beütésűek . És én is, mint Darths az assoultot szeretem, azt már fel is tuningoltam teljesen, meg asszem 7-8 egyéb cuccom is van. Szintén, amikor látom hogy meghal valaki, nem is gondolkodom, hanem egyből futok oda, aztán ha lelőnek, akkor meg szidom magam (vagy őt ), hogy miért kell kifutkozni egy defriblirrátorral(remélem jól írtam ) a lépegető elé .
Egyébként nem is olyan vészes szedni a dogtagokat, lehet, hogy párszor többször haltam meg, de ha arra gyúrok, akkor már néha reflexből kapom elő a bicskát (már 38-nál járok).
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.