A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Köszi a válaszokat! Azt gondoltam hogy minden fegyver másra jó pl.: a Ganz nagyon pontos gépfegyver de a Lambert viszont ugrál össze vissza. De arra nem gondoltam hogy a lambertre is tehetek távcsövet meg stabilizátort!!! Tényleg jó lenne egy pcg meccs ha van mikrofonotok (nekem van) még beszélhetnénk is mert chatre képtelenség figyelni sztem. Letöltöttem a Teamspeaket mert azgeyik szerver adott IP t hozzá de nem nagyon tudom mit kell csinálni nem tudjátok?
Djuri
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem.Csak nállam akadozik ennyire titán módban vagy másnál is beakad?Normál counqest-ben zokszó nélkül fut.A legújabb javítások is fent vannak.Már odáig jutottam hogy szinte minimumközelben tolom.A gépem 3GHz IP(prescot) 6600 gt (agp 128mb) na meg 1 GB ram mellé.Valami 5let miért van ez?
Nekem csak a Titanon, de nem is akad, hanem, mintha vlm lag lenne (de biztos nem az, mert a pingem olyan 40-50 körül szokott lenni). Ez engem is érdekel miért van.
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem.Csak nállam akadozik ennyire titán módban vagy másnál is beakad?Normál counqest-ben zokszó nélkül fut.A legújabb javítások is fent vannak.Már odáig jutottam hogy szinte minimumközelben tolom.A gépem 3GHz IP(prescot) 6600 gt (agp 128mb) na meg 1 GB ram mellé.Valami 5let miért van ez?
Tegnap kaptam meg! A véleményem a játékról:JEEEEEEEEE!!!!!!
Szerintem ez mindent elárul.. Naggyon süti. Már 3 rangot léptem. Én egyébként assaulter vagyok. Nekem ez jön be a legjobban. Mi a nevetek? Felveszlek titeket.
X Lancer: Hogy csináltad, hogy az összes titán konzolt felrobbantottad egy kör alatt (problem solver pin)? Sztem az a legnehezebb pin. Mert nekem már csak a close combat, az infiltrator, a clear sky, meg ez a pin kell, de az első kettő elég könnyű, a ck meg csak összejön, de ez?
u.i. Darths a képfeltöltés sztem is jó ötlet, nekem is van egypár
Sztem meg vegyük fel egymást buddy listre, aztán majd ha vki valahova belép, akkor már a többiek is utána tudnak menni. En a játékban is Botond666 néven nyomom, úgyhogy ezen a néven megtaláltok.
A "láthatatlanság" szerintem semmit nem ér mert vagy megjelöli a progi vagy simán kiszúrja az ember... Én nem is használom soha.
A lambert Stabilizer-el szép kis írtást tud csinálni Meg kis sorozatokat kell vele lőni nem szabad darálni akkor nagyon ütős kis fegyó. Zeller-hez meg egy jó hely kell aztán szállhatnak a headshotok Ha sikerül jól elhelyezkedni akkor jön a frag eső
Legtöbbször lambert-tel tolom mostanában de néha Zellerezek is ha nem megy a közelharc.
Demopak-ot mindig viszek mert kitudja mikor jön szembe egy Lépegető vagy APC. Rádobok 3 csomagot aztán repülnek
Én benne vagyok a mai játékban
Olyan nagyon kirívóan jó fegyver nincs, mert ugye akkor mindenki azzal az eggyel nyomulna. Pontosabban mindegyik ugyanolyan jó, csak más és más dologban. Pl. a Lambertnek jó a tűzgyorsasága, de pontatlan a Voss-nak nagy a tára, de egy örökkévalóság a tárcsere stb. stb. Sztem amit te keresel az a Baur Heavy Assault Rifle (assault kaszt, már ha nevéből nem jön le ). Ez a legerősebb fegyver amire te gondolsz (tehát nem sniper, nem rakéta). Asszem 3 (lehet, hogy 4) lövés a testre és kész, de kicsi tár (20-as) viszont egész gyorsan cseréli.
Köszi a gyors választ!
Még egí kérdés: Ti mivel nyomultok mert én előszőr fenyomtam a supprotert (Bianchi) és ahelyett most Ganz LMG m van de nem olyan nagy szám azután a reconra mentem a láthatatlanság miatt ami jó is de nem értem miért nem lehet egyszerre láthatatlannak lenni és lőni? Ja értem nincs annyi keze de akkor is. És a fegyvert amit adtak hozzá-igazából megdolgozunk érte- (Lambert Carabine) az se jön be szóval szerintetek melyik a legütősebb gyalogsági gépfegyver nem mesterlövész mert már elegem van a gyengékből.
Djuri
Egyik fegyverrel sem lehet hirtelen halált látni... Mindegyiknek megvan a maga előnye-hátránya... Ha pusztító játék kell, ott a HL 2 DM...
Tess:
http://bf2142fever.com/content/Ranks
Had ne én keresgéljek...
Köszi a gyors választ!
Még egí kérdés: Ti mivel nyomultok mert én előszőr fenyomtam a supprotert (Bianchi) és ahelyett most Ganz LMG m van de nem olyan nagy szám azután a reconra mentem a láthatatlanság miatt ami jó is de nem értem miért nem lehet egyszerre láthatatlannak lenni és lőni? Ja értem nincs annyi keze de akkor is. És a fegyvert amit adtak hozzá-igazából megdolgozunk érte- (Lambert Carabine) az se jön be szóval szerintetek melyik a legütősebb gyalogsági gépfegyver nem mesterlövész mert már elegem van a gyengékből.
Djuri
Helo két kérésem lenne!
1: Nem tudjátok hol lehet megnézni az összes rangot mer nemtudom hol állok.(Master Corporal Gold)
2:Légyszi vegyetek fel buddy listra mert buli lenne a battlefiedl2142 nevem : Djuri
Köszi
Lenne egy kérdésem. Most kaptam egy szélesvásznú monitort, de nem tudom beállítani a felbontást. CS-ben meg DoD-ban be lehetett állítani, hogy szélesvásznú, majd 1440*900, de itt nem találok semmi ilyesmit. Ha vki tud segíteni, akkor nagyon megköszönném...
Látom sok mindenkinek jól választott a Jesszuska és BF2142 hozott a fa alá, tehát ha valaki fel akar venni, akkor I3ence (tehát i, mint isten három, mint három sört), de most mindjárt m1ek is, jó pár napot kell bepótolnom.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.