• Készül az adaptáció
  • Jövőre jelenik meg
  • Az Outright Games áll mögötte

Saját játékadaptációt kap a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz, amely az idei év eddigi legnagyobb meglepetés-filmje lett. Az Outright Games – az olyan családbarát címek mögött álló kiadó, mint a PAW Patrol: Grand Prix és a Jumanji: The Video Game – bejelentette, hogy az adaptáció 2024-ben jelenik meg konzolokra és PC-re. A leírás szerint "a film merész művészeti stílusa által inspirált egyedi látványvilággal fog rendelkezni", miközben "az energikus csapatjátékot humoros történettel kombinálja". Mindez nagyon jó reklámszöveg, de a förtelmes Jumanji-játék után azért vannak erős kétségeink.

A játékosok a történet különböző pontjain mind a négy címszereplő teknőcöt irányíthatják majd, miközben ikonikus karakterekkel találkoznak. "A Nickelodeon az egyik legrégebbi partnerünk, és nagyon örülünk, hogy lehetőségünk van egy vadonatúj és eredeti videojátékban életre kelteni a Tini Nindzsa Teknőcöket." – tette közzé az Outright Games.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.