• Sztorielőzetest kapott a Lords of the Fallen
  • Amelyben két világ között váltogathatunk
  • Október 13-án lát napvilágot a Hexworks soulslike-ja

Immáron a sokadik videó után érezzük úgy, hogy a kalandos fejlesztésen átesett Lords of the Fallen ott lesz az ősz legnagyobb meglepetései között, a Hexworks soulslike alkotása ugyanis egyre fantasztikusabbnak tűnik. Nincs ez másként az Opening Night Live során levetített, történetre összpontosító trailer esetében sem, amelyben toronymagas főellenfelek tűnnek fel, miközben az aktuális főgonosz értekezik arról, hogy miért is nem kellene összeakasztanunk vele a bajszunkat.

A kegyelmet nem ismerő akció-RPG-ben egy úgynevezett Dark Crusader bőrébe bújhatunk, kinek feltett célja, hogy legyőzze a démonistent, Adyrt, ennek érdekében pedig mind az élők (Axiom), mind pedig a holtak (Umbral) világában végeznie kell némi tisztogatást. A látványra egészen biztosan nem lesz majd panaszunk, ahogy a szembenállók dizájnjától is kiráz minket a hideg (persze a jó értelemben), szóval maximum az irányításon és a harcrendszeren tud csak elcsúszni a dolog, de reméljük, hogy nem így lesz. A CI Games kiadásában készülő program október 13-tól várja a kihívások szerelmeseit.

A Lords of the Fallen vajon lesz olyan nehéz, mint az elődje, vagy bármelyik Dark Souls? Október 13-án kiderül, de a játékot akár már most is előrendelheted a Konzolvilágnál!