Négy évvel ezelőtt kevesen hitték, hogy az alaposan megkésett Bad Boys franchise harmadik része nagyot fog szólni. Ám Will Smith és Martin Lawrence zsarupárosa végül alaposan rácáfolt minden negatív prekoncepcióra: a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk 2020-ban hatalmas meglepetést okozott. A kritikák többségében pozitívak voltak, és a mozikasszáknál is aratott, sőt, a sorozat legjövedelmezőbb epizódjává lépett elő. Az idén bemutatott folytatás, a Bad Boys: Mindent vagy többet ugyan nem előzte meg a legutóbbi felvonást a mozikasszáknál, de ami a bevételeket illeti, szorosan ott áll mögötte, ami fényes bizonyíték arra, hogy a nézőket még mindig érdeklik a nagydumás rendőrök.

A harmadik epizód eredményeit egyébként nem valószínű, hogy fel fogja múlni, már csak azért sem, mert a film július 23-án elérhetővé vált az online áruházakban, így most már a kényelmes otthoni fotelben is élvezhetjük az egészen tisztességes akciómozit. Pontosabban mi magyarok még nem, de mivel az Apple TV-n, a Prime Videón és a Fandango At Home-on lehet kikölcsönözni, ez azt jelenti, hogy két-három héten belül hozzánk is megérkezik 

df-23377r-h-2024hh.jpg

A digitális kiadás ráadásul rengeteg extrát tartalmaz. Ezek közt vannak törölt jelenetek, egy Will Smith és Martin Lawrence párosára fókuszáló werkvideó, egy dokumentumfilm a franchise-ról és annak produceréről, Jerry Bruckheimerről, egyéb werkanyagokkal és egy bakiparádéval karöltve. Nem utolsó sorban szerepel benne egy teljesen új stáblistás jelenet is.

A harmadik és negyedik részt tető alá hozó rendezőpáros és Bruckheimer már rögtön a premier után a Bad Boys 5 esélyeiről beszélt, így egyáltalán nincs kizárva, hogy néhány év múlva ismét találkozunk az öreges, de még mindig veretlen rosszfiúkkal.