Újabb nap, újabb rekord: a Deadpool & Rozsomák szerdán egy következő mérföldkőhöz érkezett, ugyanis összesen 19,3 millió dollárt termelt, és ezzel felülmúlta a Joker 2019. október 9-én szerzett 9,6 millióját, tehát Ryan Reynolds és Hugh Jackman közös kalandja egy nap leforgása alatt több pénzt kalapozott össze, mint eddig bármelyik R-kategóriás besorolású film ugyanezen időintervallumban. Az alkotás belföldön jelenleg 280,4 milliónál jár, és ahogy korábban megírtuk, az már teljesen biztos, hogy vasárnapig meg fogja előzni A passiót is, ami a 370,7 millió dollárjával a legsikeresebb R-besorolású produkciónak számít – legalábbis egyelőre.

A nagyszájú zsoldos Amerikán kívül 25,4 milliót keresett a szerdai napon, globálisan pedig 44,7 millió dollárt, és mindent összevetve 310,1 milliónál tart külföldön, világszerte pedig 590,5 milliónál. Ezzel az eredménnyel a Deadpool & Rozsomák 2024 negyedik legtöbb bevételt termelt filmje lett mindössze nyolc nap alatt, megelőzve a Kung Fu Panda 4-et (546 millió) és a Godzilla x Kong: Az új birodalmat (568 millió).

A Deadpool & Rozsomáknak egyébként belföldön 60%-os visszaesést jósolnak ezen a hétvégén, ami nagyjából 84 millió dollárt fog jelenteni, de a film hatalmas népszerűségét tekintve még az sincs kizárva, hogy a végeredmény 100 millió felett lesz.

A Disney/20th Century Studios duplán örülhet, mivel a január 1-jétől július 31-ig tartó időszakban 1,07 milliárd dollárral jelenleg az idei év legnyereségesebb stúdiója az USA-ban.